News

OMG: We kunnen straks onze eigen stickers maken op WhatsApp!

Wie houdt er niet van de stickerfunctie op WhatsApp? Je stuurt er één in de groepsapp en je hebt gelijk een nieuwe collectie die je terugkrijgt, de één nog erger en hilarisch dan de ander.  Maar wat nou als jij straks je eigen stickers kan maken van bijvoorbeeld die mega erge foto van je vriendin? Sounds like a good plan!

Je eigen WhatsApp stickers maken?!

Soms is je gevoel uiten in stickers gewoon veel makkelijker! Ook wij zijn he-le-maal fan van de stickers op WhatsApp. Nu worden de stickers nog gemaakt in van die sticker-apps of je krijgt ze natuurlijk doorgestuurd, maar WhatsApp wil je binnenkort de mogelijkheid geven om ze makkelijk zelf te maken, exciting!!

Je eigen persoonlijke stickers

Stickers versturen kan al een tijdje nu via WhatsApp, een van de leukste functies (al zeggen we het zelf). Maar de functie om zelf stickers te maken via de app zelf was er nog niet. Hier lijkt dus wel verandering in te komen, YouTuber Mukul Sharma ontdekte namelijk de testversie van de app en hierin zouden de gebruikers zelf stickers kunnen maken! How exciting! Foto’s die jij op je telefoon hebt staan kun jij straks gebruiken om een sticker te maken en je kan hier dan zelfs tekst, emoji’s en tekeningen aan toevoegen. 

Testing fase

De nieuwssite Android Authority mocht de nieuwe functie al testen en gaf aan dat alles werkt zoals het zou moeten werken. Good news dus, maar wanneer wij zelf de functie kunnen gaan gebruiken is nog niet bekend. De optie is nu alleen nog beschikbaar als bètaversie voor desktops, dus is het nog niet bekend of de functie op jouw mobiel zal gaan werken. Wij hopen van wel in ieder geval! We kunnen namelijk niet wachten om die vreselijke foto in een sticker te transformeren en te sturen naar al onze vrienden!

Lees ook:

Oh, oh: met deze hack kom je iemands telefoon in zónder wachtwoord

Dat meen je niet: André Hazes blijkt toch echt terug te zijn bij Monique Westenberg