Beauty

3 x beauty hacks met een wimperkruller die je moet kennen

We love beauty hacks! Eens in de zoveel tijd komt er weer een beauty hack waar onze mond van open valt. Vandaag hebben we er niet één, niet twee, maar drie voor je! En het enige wat je nodig hebt is een wimperkruller. Valueeee!

3x beauty hacks met een wimperkruller

You either hate it or love it: een wimperkruller. Veel meisjes gebruiken deze handige tool voor het krullen van hun wimpers (hence the name). Maar wist je dat je nog veel meer dingen kan doen met een wimperkruller? 

1. Oogshaduw contour

Als je een beetje bekend bent in de wereld van make-up, dan weet je hoe moeilijk het is om jouw oogshaduw precies op de goede plek te krijgen. Gelukkig heeft de wimperkruller daar de perfecte oplossing voor. Knijp de wimperkruller bij elkaar en leg het ijzeren gedeelte net onder de arcade-boog. Ga met je kwast heen en weer. Met deze beauty hack is jouw oogshaduw sowieso on fleek

2. Winged eyes

Winged eye liner is zo pretty maar zo lastig! Zelfs ervaren make-up artists vinden het soms nog lastig om vanuit de losse pols een strakke lijn te maken zonder het naar beneden uit te vegen. Dat kan je vanaf nu voorkomen! Als je de wimperkruller horizontaal kantelt en het rechte stuk naast je oog legt, kan je zonder moeite een strakke winged eyeliner maken. 

3. Wenkbrauwen

We blijven vandaag even bij de ogen, alleen nu gaan we iets naar boven. De wenkbrauwen kan je namelijk ook strakker krijgen met een wimperkruller! Leg het boogje van het bovenste stuk op de boog van je wenkbrauw. Trek met behulp van de wimperkruller een strakke lijn en vul de rest in van de wenkbrauw. 

@beautypebykrislyn1

beauty hacks💕 #foryou #ThisorThatSBLV #makeup #makeuphacks #beauty #beautyhacks #hack #makeuptutorial #beautytips #lashes #trending #eyelashes #mua

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH – the mthfkn 🐐

Lees ook:

Oh, oh: met deze hack kom je iemands telefoon in zónder wachtwoord

Excusez-moi? Je moet je beautyblender dus in je vriezer bewaren

 

Beeld: Instagram