Lifestyle

Science says dat jij met deze gezichtsuitdrukkingen beter kan flirten

Vraag jij je ook wel eens af of jouw moves wel werken bij je crush? Good news, wij hebben het antwoord gevonden! Flirten blijkt dus echt te werken volgens onderzoek van de University of Kansas. Gebruik dus vooral deze tips om jouw crush binnen te hengelen.

Met deze gezichtsuitdrukkingen hengel jij je crush binnen

Maar wat werkt nou echt het beste? Wij leggen aan je uit welke gezichtsuitdrukkingen jij het beste kan gebruiken tijdens het flirten, en wie weet spendeer jij kerst straks met je crush. Go get them girl!

Onderzoek naar flirten

Het is dus éindelijk bevestigd dat die uren knipogen niet voor niks waren. Want flirten werkt dus echt, YES! Maar hoe haal je crush nou het beste binnen? The University of Kansas toont aan dat bepaalde gezichtsuitdrukkingen ervoor zorgen dat jij nog beter kan flirten. Een hoogleraar psychologie vertelde in het onderzoek dat ze uitgevonden hebben hoe de flirterige uitdrukkingen precies werken. Flirten staat dus in verband met relaties en seks en zodra je de uitdrukkingen gebruikt activeer je de associaties. Hoe hebben ze dit onderzocht, vraag je je waarschijnlijk af. Best simpel eigenlijk, ze keken naar de gezichtsuitdrukkingen van vrouwen terwijl ze met mannen aan het flirten waren in testgroepen.

Welke gezichtsuitdrukkingen moet je dan gebruiken?

Je moet dus drie bepaalde dingen doen om beter te kunnen flirten en aan te tonen dat je interesse hebt. Andersom werkt ‘ie ook: als deze drie dingen gedaan worden bij jou, dan weet je ook al genoeg!

Okay, je draait je hoofd een beetje opzij zodat ‘ie lichtjes gekanteld is, je geeft een kleine glimlach en als laatste zijn je ogen naar voren gericht. Ook belangrijk: behoud oogcontact. Dit werkt natuurlijk niet bij iedereen, maar hey; je kan het altijd proberen!

Wij vinden het wel interessant om te weten dat je kan zien of iemand geïnteresseerd in je is en daadwerkelijk kan zien of die persoon met je aan het flirten is. En nu weet jij het ook, en kan je het toepassen zodra de clubs weer open zijn!

Lees ook:

https://www.girlscene.nl/artikel/21264-leuk-crush-verliefd

https://www.girlscene.nl/artikel/35170-red-flags-eerste-date

 

Must reads 👀