News

Dit is het eerste koppel (en de eerste Single) van Temptation Island 2022

We zijn net een weekje klaar met het vorige seizoen, waarin de bizarre acties van Delphine aan het licht kwamen en meerdere koppels vreemdgingen en het bed deelden met één van de singles. Laatst kwam het nieuws naar buiten dat de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island waren begonnen én dat Kaj Gorgels ook weer terug is van weggeweest. En nu hebben we weer nieuws, want het eerste koppel is bekendgemaakt door Reality.FBI!

Eerste koppel Temptation Island 2022

Eerste koppel van Temptation Island 2022 is bekendgemaakt

Vanmiddag heeft Reality.FBI dit eerste koppel namelijk bekendgemaakt. Benieuwd wie dit zijn? Wij vertellen je alles wat wij inmiddels te weten zijn gekomen.

Cleo en Antonio

Meet het eerste koppel dat mee gaat doen aan Temptation Island 2022: Antonio en Cleo. Op Instagram kan je ze vinden onder de namen @cleoxevie en @antoniohoorn. Als we Instagram moeten geloven, zijn ze in ieder geval een jaar Insta-official en heeft Cleo een enorm schattig hondje. Verder houdt ze ervan om te genieten in zonnige oorden en heeft ze een enorm afgetraind lichaam (so it seems). Van Antonio weten we nog niet zoveel, want zijn Instagram-profiel is privé. 

 

View post on Instagram
 

De eerste Single

Ook de eerste Single van Temptation Island 2022 werd ge-out door Reality.FBI. Dit is namelijk blonde schone Thalessa de Jong. Ze rijdt paard en is model. Zou Antonio (of één van de andere mannen) voor haar zwichten?

 

View post on Instagram
 

Must reads 👀