Lifestyle

Deze Pornstar Martini-oliebol móet je echt proberen met oud & nieuw!

2022 komt eraan, en dat betekent eindeloos oliebollen eten op oudjaarsdag. De simpele oliebol is al heerlijk an sich, maar tegenwoordig verzinnen oliebollenkramen de meest rare en overheerlijke oliebollenrecepten! De Tompoucebol is een van onze persoonlijke favorieten, maar vandaag introduceren wij een nieuwe oliebol: de Pornstar Martini-oliebol!

Deze Pornstar Martini-oliebol móet je echt proberen op oudjaarsavond!

De naam maakte ons vet nieuwsgierig, dus hebben wij wat meer informatie over deze feestoliebol opgezocht. Wij zijn heel benieuwd naar de smaak en gaan hem sowieso proeven, wat vind jij van deze bizarre Pornstar Martini-oliebol?

Geniaal!

De bedenker van deze spannende oliebol is niet nieuw op het gebied van drankoliebollen. Oliebollenbakker Wendy introduceerde vorig jaar al de Limoncello-oliebol. Deze was zo’n succes dat ze zichzelf nog een keer wilde uitdagen met een nieuwe drankoliebol! En dat is zeker gelukt: na heel veel proberen kwam ze met de Pornstar Martini-oliebol.

Hoe smaakt hij dan?

De Pornstar Martini-oliebol is een oliebol zoals we ze gewend zijn, alleen dan met een wel heel bijzondere vulling. De vulling is gemaakt van Passoa, vanillevodka en passievrucht. Ook bevat de speciale oliebol een pipetje Prosecco. Volgens Wendy smaken ze precies zoals de Pornstar Martini-cocktail.

Waar scoor je deze oliebol?

We zijn allemaal superbenieuwd naar deze nieuwe smaak. Helaas zal hij niet voor iedereen binnen bereik liggen. Je zal je Pornstar-Martinioliebol moeten halen bij Wendy’s oliebollenkraam op de Nieuwe Ommoordseweg in Rotterdam.

Lees ook: 

7x originele tostivariaties met kaas

Yehes: rode wijn verbert je seksleven en dit is hoe