Lifestyle

Yehes: rode wijn verbetert je leven in de slaapkamer en dit is hoe

Wijnliefhebbers opgelet! Rode wijn is niet alleen heerlijk en een romantisch drankje op zich, het drankje heeft óók nog eens voordelen in the bedroom. Tijd dus voor een romantisch avondje met je lover en een fles rode wijn. Jullie staat gegarandeerd een hete avond te wachten.

Rode wijn verbetert je seksleven

Uit Italiaans onderzoek blijkt dat het drinken van rode wijn, zowel bij mannen als vrouwen, de erogene zones stimuleert. Dit zijn plekjes van je lichaam die je meteen in the mood brengen wanneer ze worden aangeraakt. Door twee glazen rode wijn te drinken zal je libido een stuk hoger zijn. Deze stimulans maakt elke aanraking intenser en zo ervaar je de seks dus beter.

Hoe werkt dat dan?

Rode wijn bevat een stofje genaamd Quercetin. Bij mannen gaat door dat stofje hun testerongehalte omhoog en krijgen ze meer zin in seks. Bij vrouwen verbetert het drinken van rode wijn hun sexdrive in het algemeen. Glaasje rode wijn, anyone?

Wel met mate hè

Verwacht vooral niet dat je door flessen rode wijn achterover te tikken ineens een geweldig seksleven krijgt. Voor de ultieme ervaring ligt de limiet toch echt op twee glazen. Door meer te drinken zal het effect juist averechts zijn. Wanneer mannen te veel drinken kunnen ze zelfs moeite hebben met 'hem' omhoog krijgen. Dat is natuurlijk het laatste wat je wil!

Lees ook:

dit zijn de erogene zones van een man

dit zijn de leukste date-ideeën tijdens een avondje thuis met je lover

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved