Lifestyle

Zes mensen delen hun grappige eerste keer-verhalen

De eerste keer is sowieso spannend, het maakt niet uit hoe je oud je bent. Zo ervaart iedereen het ook anders. Maar deze mensen hebben wel écht de grappigste ervaringen gehad tijdens hun eerste keer!

Dit zijn dé grappigste verhalen over de eerste keer!

De eerste keer blijft toch wel een dingetje, maar gelukkig is dat voor iedereen zo. Mensen beleven de gekste verhalen, en wij hebben hier de grappigste verhalen even voor je op een rijtje gezet.

Oeps!

Deze jongen was op familievakantie en nam zijn vriendinnetje mee, we can already guess what happened. Zijn ouders waren even weg en zo dachten ze dat het huisje voor zichzelf hadden, maar zijn moeder kwam onverwachts eerder terug omdat zij zich niet goed voelde. En op dat moment hing hij er voor het eerst met de pielemuis in. A first time to remember! 

Mega HOT

De ontmaagding van deze meid was HOT! Niet omdat ze het zo exciting vond, maar haar haar vloog in de fik. Ze dacht mega romantisch te zijn en had voordat haar fling kwam wat kaarsjes rond haar bed gezet, how cute! Maar de beste meid had niet door dat haar haar tijdens de seks in de kaars hing tot ze een verschroeide geur rookte. LMAO.

Dat is pech, vis weg

De volgende meid sprak af met haar lange-afstandsrelatie en besloten de daad te gaan doen in haar kamer. Maar boven haar bed had ze plankjes opgehangen waar haar huisdier op stond, een vis. Toen ze klaar waren stond haar vriend op om zakdoekjes te pakken, en drie keer raden wat er gebeurde. Hij stootte de plank met haar vis erop eraf en alles (inclusief de vis) viel op haar bed. Het was 2 uur s’nachts en haar preutse kamergenoot besloot om te gaan kijken wat er aan de hand was. Wat ze zag? Twee naakte mensen en een dode vis op een bed. RIP!

Volgende keer toch de auto overslaan?

Okay, zet je schrap voor dit verhaal want oh boy… Deze jongen besloot om zijn samen met zijn vriendin de eerste keer in de auto te doen. Wanneer ze samen in de auto lagen en hij dacht dat hij in haar zat, bleek het de auto te zijn. HOE DAN? Hij zat blijkbaar tussen haar en autostoel en zijn vriendin zei niks. Hij dacht dat hij zijn v-card was verloren, maar dat was niet. Een week later probeerde ze het opnieuw, maar deze keer gewoon in bed en gelukkig ging dat wel gewoon goed. 

A ride to remember

Dit meisje was super ready voor haar eerste keer met haar vriend. Maar ze had een bordje met tekst boven haar best hangen, blijkbaar niet sterk genoeg. Haar bed ging hevig tekeer tegen de muur en je raadt het al, het bordje viel naar beneden op de hoofd van haar vriend. Ze moesten direct naar de spoedeisende hulp want de beste man had hechtingen nodig. Wij moesten hier wel om lachen, en zij gelukkig later ook!

Van je vrienden moet je het hebben

Deze jongen had een relatie met zijn nextdoor neighbour en ze hadden het al vaak over hun eerste keer gehad. Haar vader ging naar werk en toen dacht ze: dit is onze kans. Ze belde hem op. De jongen was op het moment dat ze belde met zijn vrienden en ging er met piepende banden vandoor, of course. Maar voordat die speedy gonzalez er vandoor ging vertelde hij nog aan z’n vrienden dat hij ontmaagd zou worden. Had hij misschien beter niet kunnen doen. De jongen en zijn vriendin waren bezig en opeens hoorde hij zijn vrienden buiten, oh oh oh. Wat de jongen hoorde was één vriend die aan het toeteren was door een trompet en de ander was druk bezig met kerstliedjes zingen. Oftewel, hij was zijn eerste keer aan het beleven terwijl zijn vrienden kerstnummers aan het zingen waren, LOL.

 

Lees ook:

https://www.girlscene.nl/artikel/36030-eerste-keer-seks-standjes

https://www.girlscene.nl/artikel/35934-niet-nat-worden