Beauty

Op deze verschillende manieren kan je vollere wenkbrauwen fiksen

Vind je wenkbrauwen niet vol genoeg en zou je ze graag met iets meer volume willen? Lees dan snel verder, want op deze manieren kun je je wenkbrauwen voller maken!

Zo maak jij je wenkbrauwen voller

Lees snel verder, want wij hebben een aantal manieren bedacht hoe jij je wenkbrauwen kunt laten shinen!

Bijtekenen

Om je wenkbrauwen voller te kunnen maken kun je ze heel gemakkelijk bijtekenen met een wenkbrauwpotlood. Dit is eigenlijk gewoon een kwestie van de natuurlijke haargroei volgen met het potlood en hoe harder je drukt hoe donkerder de lijnen zijn je zet. Kortom het is net kleuren. Mocht je nog iets meer uitleg over het bijtekenen van je wenkbrauwen willen krijgen, volg dan dit YouTube filmpje dan komt het helemaal goed! 

Watch on YouTube

Soap brows

Soap brows is zeep voor je wenkbrauwen, waardoor je wenkbrauwen voller lijken en waardoor ze ook meteen de hele dag goed op een plek zitten. Deze zeep is best duur en daarom heeft Beautygloss voor 2 euro een hack hierop bedacht wat mega handig is. Ze haalt namelijk glycerine zeep bij de Hema waarmee je hetzelfde effect krijgt als met de échte zeep die je hiervoor zou moeten gebruiken. Vollere wenkbrauwen en veel geld besparen, dat klinkt amazing, right

Watch on YouTube

Brow Lifting Lamination

Grote kans dat je nog nooit van Brow Lifting Lamination hebt gehoord, maar dit is een nieuwe trend om je wenkbrauwen voller te kunnen maken. Tijdens een Brow Lifting Lamination behandeling worden je wenkbrauwen in de richting geplaatst die jij wildt en worden ze door een speciale lotion op hun plek gehouden. Brow Lifting Lamination is vooral ideaal voor mensen met gekrulde, warrige of eigenwijze wenkbrauwharen, maar ook voor als je niet uren in de spiegel wilt staan om ze op de juiste plek te krijgen. Heel nice en als je zo’n behandeling hebt gedaan blijft het ook nog eens  ongeveer 8 weken zitten, dus je hoeft niet iedere week terug!

Watch on YouTube

Wenkbrauwtransplantatie

Als dit voor jou allemaal niet werkt, kun je natuurlijk ook over gaan naar een wenkbrauwtransplantatie. Hierbij worden er extra haardjes in jouw wenkbrauwen geplaatst waarbij je een stuk vollere bos hebt hangen boven je ogen. Dit resultaat zie je alleen niet meteen, maar pas na ongeveer een jaar, omdat de haartjes uitvallen en daarna weer moeten groeien. Dus mocht je dit overwegen, is het wel een goed idee om er eerst goed over na te denken, girl

Lees ook: 
Deze Instagrammers bewerken hun foto’s constant zonder dat jij het door hebt

Dit is wat de knappe Shanice van Are You The One allemaal aan haar gezicht heeft laten doen