Food

Boterbier van Harry Potter bestellen in de Starbucks? Zo doe je dat

Mocht je nu denken; boterbier? What’s that? Nou, dat is dus het drankje dat Harry, Ron en Hermelien drinken in hun favoriete pub in de films (de Drie Bezemstelen). Lucky us: je kan dit drankje ook gewoon bij de Starbucks bestellen. 

Boterbier bestellen bij de Starbucks

Hoe je dat dan doet? Nou, in ieder geval niet vragen om ‘boterbier’, want dan komt de boodschap hoogstwaarschijnlijk niet over. Wij vertellen je daarentegen wel even hoe je dan wél boterbier kan bestellen bij de Starbucks. 

Wat is boterbier dan?

Boterbier in de Harry Potter films is eigenlijk een alcoholisch drankje, maar bij de Starbucks is dat ‘t logischerwijs niet. Hetgeen dat wel overeenkomt? In de films krijg je er een warm gevoel van vanbinnen, en dat is in ‘t echt ook zo. Als je dit drankje bestelt bij de Starbucks, krijg je namelijk een heerlijke frappuccino. In Engeland, waar boterbier eigenlijk vandaan komt, krijg je een drankje met bier, suiker, eigeel, boter en nootmuskaat voorgeschoteld. Waar het drankje van de Starbucks uit bestaat? Dat vertellen we je met alle liefde!Boterbier Starbucks

Boterbier bij de Starbucks

Bij de Starbucks kan je dus ook drankjes van het geheime menu bestellen. Boterbier is hier één van, maar je moet niet verkondigen dat je graag een boterbiertje wil drinken. Wij weten namelijk niet wat je dan voorgeschoteld krijgt. Wat je dan wel wil bestellen? Een Crème Frappuccino met drie pompjes toffee nut siroop, drie pompjes karamelsiroop in het drankje zelf én een pompje in de beker. En dan zijn we nog niet klaar, want er moet nog een mega toef slagroom op en een karamel swirl. Hee, nobody said it was easy. 

Must reads 👀