News

Lief: Prince Charming Marvin is verloofd met zijn Ferdi

Het eerste seizoen van Prince Charming is inmiddels alweer een jaar geleden, maar we zijn de epic love tussen Prince Charming en Ferdi nog lang niet vergeten. Wat was het leuk om te zien hoe ze het nieuwe seizoen van Prince Charming opende met een wel heel leuk nieuwtje: ze zijn verloofd!

Prince Charming en Ferdi zijn verloofd!

En wat ging dat op een romantische manier. Het nieuwe seizoen werd  afgetrapt met een reünie in Italië, waar het vorige seizoen zich afspeelde. Daar stond Marvin handsome op de binnenplaats te wachten op Ferdi. Ferdi begon meteen goed: “Ik wil graag wat tegen je zeggen.” Oehlalalaa…

Wat voorafging…

Mocht jij dit schattige koppel nou niet kennen (al kunnen we ons dat bijna niet voorstellen), hier even een samenvatting van hun relatie. Marvin, aka Prince Charming, ging op zoek naar de man van zijn dromen in een datingprogramma genaamd Prince Charming. Daar kon hij met alle 12 mannen die in de villa verbleven daten. Hilarisch dus! Want in dat huis speelde er genoeg drama af. Al snel bleken Marvin en Ferdi een goede klik te hebben. Het werd een spannende finale, want Marvin had ook een goede klik met Marnix. Uiteindelijk verkoos Marvin Marnix boven Ferdi. Say whaat?! 

Hoe is het dan weer goed gekomen?

Eenmaal thuis aangekomen realiseerde Marvin zich dat hij en Marnix toch niet zo’n goede match waren. Ferdi kreeg al snel een appje van Marvin. Toen zijn de twee toch nog bij elkaar gekomen. Na een half jaar lange afstandsrelatie (tussen Groningen en Limburg, my god) hebben de twee samen een huis gekocht in Groningen. Nu is het dus tijd voor de volgende stap!

Het aanzoek

Voor het aanzoek had Ferdi Marvin weer uitgenodigd in Italie. Hij blikt even terug op het moment waarin Marvin Ferdi als nummer twee koos. Maar dat hij blij is dat ze nu écht elkaars nummer één zijn. “Ik word heel blij van jou. Ik vind je leuk, ik vind je lief. Je maakt mij echt een gelukkig mens,” begint Ferdi. “Maar je zou me compleet maken als ik jou mijn man mag noemen. Lieve Marvin, wil je met me trouwen?” Waarop de inmiddels emotionele Marvin “ja, natuurlijk!” antwoordt. 

Aahw zo cute! Wij hopen dat Prince Charming van dit seizoen net zoveel geluk heeft als Marvin en Ferdi. Wij gaan in ieder geval elke woensdag kijken! 

Lees ook:

Het beroep van deze Prince Charming deelnemer is wel heel erg 18+

Wow: Prince Charming-Marvin en Ferdi zijn nu al toe aan de volgende stap in hun relatie