News

Terror Twin Sharon heeft spijt van haar deelname aan Ex On The Beach

Terror Twin Sharon kennen we natuurlijk van haar grove uitspraken en haar acties in bed met Harrie de Hengst en de Italiaanse worst van Elias in Ex On The Beach, maar van die grove uitspraken heeft de girl nu zij een dochtertje heeft toch best spijt…

Terror Twin Sharon heeft spijt van uitspraken Ex On The Beach

De Terror Twins Esmee en Sharon staan bekend om hun grappige uitspraken als: “Wij zijn de meiden met de minste vetjes, maar wel de twee grootste sletjes.” Maar nu Terror Twin Sharon haar dochtertje Zaya in haar armen heeft gesloten heeft zij toch best wel veel spijt van haar uitspraken tijdens Ex On The Beach en vertelt ze nu aan Veronica Superguide écht veranderd te zijn: “Ik heb nu een totaal ander leven. Ik zal Zaya later vertellen: mama was jong en maakte verkeerde keuzes. Ik heb spijt van de grove uitspraken die we hebben gedaan, zo zijn we helemaal niet. Ik ga ervoor zorgen dat Zaya later in ieder geval niet mee doet aan zulke programma’s.”  

De moeder van Esmee en Sharon vond het nooit een goed idee

De moeder van de Terror Twins zag het al mis gaan toen Esmee en Sharon besloten mee te doen aan Ex On The Beach. Maar helaas kon zij niets meer doen dan advies geven: “tja, ze waren achttien, dus ze maakten hun eigen keuzes. Als moeder kun je dan alleen maar adviseren, ze doen het toch zelf. Als ik ze had verboden om mee te doen, waren ze uit huis gegaan. Ze waren niet te stoppen.” Oh my gosh, het is maar goed dat Sharon haar dochter nu heel goed voor dit soort programma’s beschermt, maar toch best jammer voor ons, want Sharon en Esmee waren wel echt onze faves in Ex On The Beach! 

View post on Instagram
 

Must reads 👀