Films & Series

Deze series moet je écht kijken nu Temptation Island is afgelopen

Val jij ook in een zwart gat nu Temptation Island is afgelopen? Dat is meer dan logisch, maar je zult toch moeten beginnen aan een nieuwe verslaving. Lees snel verder, want wij hebben de leukste series op een rijtje gezet die je écht moet zien nu Tempa is afgelopen! 

series die je moet kijken na Temptation Island

Deze series moet je kijken nu Temptation Island klaar is

Het zwarte gat waar je na Temptation Island in belandt kan opgevuld worden met deze series, want ze zijn echt minstens zo leuk.

A Star Is Born

De serie A Star is Born bevat net als Temptation Island genoeg drama en is dan ook zeker een aanrader om te kijken. Tijdens A Star Is Born maken we kennis met Kelly en Jethro, Rowena en Shane, de terror twins Sharon en Esmee en met Laura Ponticorvo en haar vriend Ryan. Zoals de naam misschien al verklapt gaat de serie (niet geheel onverwachts) over de reis van de zwangerschap tot aan de bevalling van hun kindjes en dat brengt vooral veel stress en grappige momenten met zich mee. Kortom een echte realitysoap waar je kan genieten van babygeluk. Dat is toch wat je wil tijdens de koude winterdagen!

View post on Instagram
 

Amor Confianza

Love Never Lies aka Amor Confianza is de nieuwe realityserie op Netflix die je echt moet kijken. De serie is een combinatie van onze all time faves Temptation Island, Too Hot To Handle en Ex On The Beach. Deze shows hebben van zichzelf al een grote dosis drama, maar in Love Never Lies doen ze daar nog een schepje bovenop, want de koppels worden hier drie weken lang in de gaten gehouden door de leugendetector. Dit apparaat kan namelijk de veranderingen in de ogen van de deelnemers analyseren om erachter te komen of zij een leugentje verspreiden en dat gebeurt sneller dan je denkt. Pak er een dekentje bij en let’s get started, girl! 

Watch on YouTube
Below deck

Heb je zin in een beetje zon en drama tijdens de grauwe koude winterdagen? Dan is Below Deck de serie waar je na Temptation Island aan kunt beginnen. In Below Deck volgen we de bemanning van een mega jacht op de voet. Terwijl zij hun gasten bedienen, maar ook wanneer zij vrije tijd hebben en omdat zij altijd op het jacht moeten blijven, ontstaat hier dan ook een hoop drama. Van romances tot irritaties, er is altijd wel iets aan hand. De serie is te zien op Netflix en heeft heel veel verschillende seizoenen, dus saai wordt het nooit. 

Watch on YouTube

Are You The One?

Last but not least is de Nederlandse versie van Are You The One ook een realityshow waar het drama niet ontbreekt. De serie gaat over 20 vrijgezellen die allemaal hun perfecte match proberen te vinden. Het is natuurlijk best lastig om je perfecte match te vinden, maar daarom worden de singles ook geholpen door de Truth Booth. Hier kunnen de singles erachter komen of er een koppel een match is en worden ze geholpen door Match Up Ceremonies waar duidelijk wordt hoeveel matches de groep die dag goed heeft. Als zij dan uiteindelijk de tien perfecte matches kunnen maken gaan zij niet alleen naar huis met een nieuwe lover, maar ook met tweehonderdduizend euro. Om die tweehonderdduizend euro binnen te slepen, moet er natuurlijk best goed gecommuniceerd worden en omdat sommige dit niet al te goed kunnen zijn ruzies en irritaties onvermijdelijk…

Watch on YouTube

Lees ook:

Vanavond bingen: het nieuwste seizoen van Undercover staat op Netflix!

Netflix Originals: dit zijn de 10 best bekeken films ooit

Must reads 👀