News

Dit is de nieuwe ware liefde van Bert van Temptation Island

Bert en Delphine zijn na een rollercoaster van emoties beide single naar huis gegaan. In de laatste aflevering van Temptation Island vertelt Bert dat hij de nieuwe love of his life heeft gevonden. Goed nieuws! Wij hebben namelijk gevonden wie ze is.

Dit is de nieuwe vriendin van Bert

Bert heeft zijn true love gevonden op Instagram. Hij was op slag verliefd, nu het programma afgelopen is mag hij dan ein-de-lijk delen dat hij een nieuwe vriendin heeft. En dit is d’r, maak kennis met Kelly!

Zeker geen bindingsangst

Je zou misschien denken dat Bert na een relatie van tien jaar even een tijdje voor zichzelf nodig heeft. Nee, hoor. Hij heeft zijn relatie met Delphine volledig afgesloten en duikt daarom vol overtuiging in een nieuwe relatie. Hij vindt dat Kelly beter bij hem past dan Delphine en is helemaal gelukkig. “Er is zoveel vuur in ons dat we het niet kunnen tegenhouden”, zegt Bert in Temptation Island Viewing Party. “Ik ben ben zo blij hoe ze doet tegen mij, hoe gelukkig ze me maakt.” 

Toekomstplannen

Ondanks dat Kelly 10 jaar jonger is hebben de twee het al gehad over de toekomst. Ze willen binnenkort gaan samenwonen. “Wij missen elkaar te erg als we elkaar niet zien”, zegt Bert. Kinderen zijn ook al boven water gekomen. Het is voor beide duidelijk dat de kinderwens er is. “Maar”, zegt bert: “Ik vind het belangrijk dat je eerst een steady home hebt voor je aan kinderen begint”. Dat is dan dus ook de eerstvolgende stap. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wanneer er een kleine Bert of Bertha rond zal lopen!

Wat vindt Delphine van Kelly?

Gelukkig heeft Delphine er niet zoveel moeite mee, ook zij heeft hun relatie volledig afgesloten. Ze weet van Kelly af, maar loopt dus ook echt niet weg als de twee op hetzelfde evenement zijn als zij. Ze vindt het wel grappig dat hij eerst nog heeft lopen smeken bij haar. Delphine vertelt bij Temptation Thirstday dat hij steeds meisjes had waar het snel mee was gedaan, maar nu heeft hij dus Kelly. “Volgensmij wordt hij gewoon heel snel verliefd”, zegt Delphine. Ze gunt hem natuurlijk wel al het geluk in de wereld en hoopt dat het goed uitpakt met Kelly. 

 

Lees ook:

Hondjes stelen en autobanden leegprikken: dit zijn alle rare dingen die Delphine bij Bert heeft geflikt

Wow: Bert uit Temptation Island 2021 probeerde het nog goed te maken met Delphine