Celebs

Deze twee singles van Temptation Island 2021 hebben een relatie

Temptation Island 2021 Love or Leave is ten einde, en we weten nu welke relaties de ultieme test hebben overleefd. Hoewel de meeste relaties uit zijn gegaan, is er dit jaar ook liefde ontstaan op het eiland. Deze twee singles hebben namelijk een relatie gekregen met elkaar.

Singles van Temptation Island 2021 hebben een relatie

Helaas pindakaas, Temptation Island 2021 Love or Leave is alweer afgelopen en wat een seizoen! Maar één koppel heeft de relatietest overleefd en zelfs de singles gingen met lege handen naar huis. Maar nu komen er twee singles met het geweldige nieuws dat ze sinds twee maanden een relatie hebben. Er is dus toch liefde ontstaan op het eiland! 

Joop en Chelsy hebben een relatie

En die liefde is ontstaan tussen niemand minder dan Joop en Chelsy. We snappen dat de eerste aflevering een tijd geleden is dus we helpen je een handje: Chelsy is de blonde dame waar Wouter in aflevering twee mee optrok, en vervolgens de bijnaam ‘P*rnhub’ gaf aan Chelsy. Joop kunnen we kennen van zijn scherpe opmerkingen, en natuurlijk zijn flirtgedrag richting Delphine. Hoewel het er op leek dat er gevoelens waren tussen Joop en Delphine, vertelt Joop later dat het niet meer was dan vriendschap.  

Zowel Joop als Chelsey hebben hun relatie stil moeten houden maar na de laatste aflevering konden ze het dan eindelijk vertellen: ze zijn verliefd. Via een post op Instagram laat Joop weten super happy te zijn, en ook Chelsy is over the moon. Wij wensen dit kersverse koppel heel veel geluk, en wie weet zien we ze terug als koppel op Temptation Island?!

 

Beeld: Instagram