News

Oh my god: nu al ruzie tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island

Jup, ook al is het laatste seizoen van Temptation Island net geëindigd; de makers van het programma hebben nooit rust. En dat is te merken, want er wordt inmiddels al gewerkt aan het nieuwe seizoen. Dit verloopt alleen niet bepaald soepel; de eerste ruzie is namelijk al een feit én het eerste stel is er al mee gekapt.

opnames Temptation Island ruzie

Nu al ruzie tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island

Ja, je leest het goed; niet alleen is er nu al ruzie tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island, ook is het eerste koppel er al uitgestapt. Benieuwd wat er dan wel niet allemaal is gebeurd? Lees maar even mee.

Ik moest dom en sletterig lijken

Het schijnt dus zo te zijn dat één van de dames uit een koppel boos is weggelopen na een confrontatie bij de casting. De mensen daar hadden haar namelijk gevraagd, volgens LoveReality, of ze een bepaalde line wilde oplezen zodat ze dom en sletterig zou lijken. Dat was namelijk interessant voor op tv. Say what? 

Klaar mee

De desbetreffende dame wilde zichzelf (logischerwijs) niet zo erg voor schut zetten op tv, dus is ze boos weggelopen. Ze heeft toen nog tegen de mensen gezegd dat ze volgens haar ‘echt debiel’ waren. Hierover moest ze volgens de casting wel zwijgen, omdat ze anders een boete riskeerde. Wat wel duidelijk is? Dat dit koppel in ieder geval niet meer mee gaat doen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Must reads 👀