Lifestyle

OMG: Door dit trucje met conditioner is je haar na je douchebeurt mega glanzend

De winter komt er weer aan en we weten allemaal wat dat betekent; pluizig, statisch en dof haar. Willen we niet allemaal flawless shiny haar? Dan hebben wij misschien wel de gouden tip voor jou!

Zacht en glanzend haar?

Het gevoel dat je haar het beste zit na de kapper en vervolgens nooit meer hetzelfde terug krijgt herkennen wij ook, maar voordat je een sprintje trekt naar de kapper; probeer dit eerst!

Hup hup, conditioner-truc!

InStyle heeft het geheim gedeeld om dat zacht en shiny haar te krijgen. Om dat kappersgevoel helemaal te krijgen heb je eigenlijk niet veel nodig en waarschijnlijk heb je het ook al in huis! Het is niet veel meer dan jouw showerroutine veranderen. De golden tip is om je haar uit te knijpen voordat je conditioner aanbrengt. Als we nou eens wisten hoe makkelijk het eigenlijk was, hadden we dit altijd al wel gedaan!

Hoe werkt het precies

Dit is hoe het werkt. Doordat je je haar uitspoelt na de shampoo blijft er nog veel water zitten tussen de vezels van je haar. Maar hoe je je haar uitwringt maakt in dit geval ook nog uit. Zorg dat je het voorzichtig doet en niet doet zoals je de was uitwringt, want zo beschadig je je haar het meest. We gaan voor fleeky shiny haar deze winter!