News

Wow: Dit is de nieuwe vriendin van Jimi uit Temptation Island 2021

Jimi en Donna leken tijdens Temptation Island 2021 helemaal gek op elkaar te zijn en wij hadden verwacht dat de twee na het programma nog wel bij elkaar zouden komen. Maar niks is minder waar, want Jimi heeft een nieuwe vriendin en dit is haar!

Nieuwe vriendin Jimi Temptation Island 2021

Jimi en Donna konden tijdens Temptation Island 2021 niet van elkaar afblijven en wij hadden wel verwacht dat zij na Jimi zijn reis naar Brazilië nog zouden gaan daten. Maar helaas is dat niet helemaal gelukt, want Jimi heeft een nieuwe vriendin en hij heeft haar dan ook tijdens zijn reis naar Brazilië ontmoet. De gelukkige die zich zijn vriendin mag noemen is de Braziliaanse Maisa Meire en als we de foto uit Jimi zijn Instagram Stories dan ook zien, vinden wij hun echt heel cute samen!

Nieuwe vriendin Jimi Temptation Island 2021

Bron: Instagram @jimizerr

Wat vindt Donna van de situatie?

Op de vraag waarom Jimi en Donna na Temptation Island 2021 uiteindelijk toch geen koppel zijn geworden heeft Donna voor de eerste en de laatste keer via haar Instagram Stories gereageerd en schrijft: “Okay, for once and for all. The Jimi story. Ik ga hier nog een kaar iets over posten en dan is het wel klaar en duidelijk. Ik had op Temptation Island echt een hele goeie klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar wel mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad samen en ja, ook een goeie dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar. Onze levens matchen echt niet, we zijn gewoon te verschillend. Het was meer een mooie vakantieliefde. Wij hebben nu dan ook niet echt contact meer met elkaar. Ik ben Jimi oprecht dankbaar voor de leuke tijd die hij mij gegeven heeft en ik wens hem het allerbeste samen.” Wat een onwijs lief berichtje van Donna en wij hopen dan ook dat zij snel haar Mr. Right vindt, want zo te horen was Jimi dit helaas niet voor haar!

Dit is de échte reden dat Nico alleen naar huis is gegaan na Temptation Island

Jimi Temptation Island 2021 nieuwe vriendin

Bron: Instagram @donna.dg

Beeld: RTL, Tom Cornelissen