News

Dit is de échte reden dat Nico alleen naar huis is gegaan na Temptation Island

Na twee weken single en gescheiden van elkaar in een villa vol feestjes, plezier en temptation was het afgelopen donderdag voor Donna en Nico tijd voor de confrontatie tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island: Love or Leave. Voor Donna en Nico was Temptation Island erop of eronder, maar na het eerste kampvuur bleek al snel dat hun relatie het niet zou overleven.

Nico Temptation Island

Dit is de reden dat Nico alleen naar huis is gegaan na Temptation Island

Dat Nico vrij snel single was is niet de enige reden dat hij alleen naar huis is gegaan. Als typische mooi-boy van de villa kreeg Nico namelijk genoeg aandacht van de andere dames in de villa. Daar genoot hij met volle teugen van, beviel het singleleven hem misschien iets te goed? Juicy!

En dus tijd voor Nico om zich open te stellen voor de ‘Temptation’

Zowel Donna als Nico vond een diepere connectie op het eiland. Single Laure had de aandacht van Nico gekregen en al snel waren de twee continu samen. Ondanks hun knallende finale tijdens de dreamdate, hebben Nico en Laure geen contact meer. In ‘Temptation Love Therapie’ vertelt Nico ons uitgebreid waarom.

Echt een happy couple!

“We waren heel close en hadden een goede band gekregen.” Nico nam Laure op elk mogelijk moment mee op date en elke avond lagen ze knuffelend op de bank. Als afsluiter ging het stel samen op dreamdate. Ondanks dat Nico met zichzelf had afgesproken zijn handen thuis te houden om Donna geen verkeerde beelden te geven, ging het er ’s nachts steamy en luidruchtig aan toe. “We waren al op een punt dat we dachten: alle remmen los,” zegt Nico. Dat hebben we zeker gemerkt, Nico!

Toch tijd voor een beetje Nico-time

Na Temptation Island hebben Nico en Laure nog een paar keer afgesproken in België, maar daar is het bij gebleven. “We hebben ondervonden dat we niet bij elkaar passen, onze eigenschappen liggen te ver uit elkaar”, vertelt Nico in de video. Daarnaast is Nico door zijn problemen in zijn vorige relatie met Donna nog niet klaar voor een nieuwe serieuze relatie. “Ik denk dat de uitkomst, hoe het nu is, perfect is.” Hij wil gewoon even genieten van zijn rust. Tijd dus voor een beetje Nico-time.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved