Lifestyle

 Dit zijn de leukste date-ideeën tijdens een avondje thuis met je lover

Nu er weer een lockdown van een paar weken gaande is, zal je waarschijnlijk meer avondjes at home zijn met je lover, terwijl je eigenlijk super leuke dates had gepland. Maar geen paniek, nu de lockdown er is, betekent het natuurlijk niet dat je niet meer kan daten. Dit zijn namelijk de leukste date-ideeën tijdens een avondje thuis!

date ideeen avondje thuis

Leukste date-ideeën tijdens een avondje thuis

Een avondje thuis daten klinkt saai, maar er zijn genoeg leuke date-ideeën die je met je lover kunt doen, dus lees vooral verder.

Schilder een portret van elkaar

Speel voor een avondje Rembrandt van Rijn tijdens een romantische schilderdate. Pak de canvasdoeken erbij en probeer zo goed mogelijk een portret van elkaar te schilderen. Naast dat dit onwijs leuk is levert de uitkomst waarschijnlijk ook hilarische momenten op. Kortom; echt een leuke date at home die je met een lekker wijntje nog leuker kan maken.

View post on Instagram
 

Wijnproeverij at home

Wijnproeverijen zijn heel erg leuk, maar over het algemeen best duur. Daarom zou je ze dan ook het beste thuis kunnen organiseren, dit scheelt namelijk veel geld en als je een beetje aangeschoten bent na al die lekkere wijntjes kun je zo door rollen naar je bed. Voor een wijnproeverij thuis is het misschien leuk om een aantal verschillende soorten wijnen uitkiezen die je normaal nooit zou kiezen in de supermarkt. Zo leer je namelijk veel meer verschillende soorten smaken kennen. En wie weet heb je na de proeverij wel een nieuw favoriete wijn! 

View post on Instagram
 

Ga samen kaasfonduen

Liefde gaat door de maag, en daarom is samen kaasfonduen dan ook de ideale date. Naast dat het heel erg gezellig is, is het ook heerlijk. En grote kans dat je hier dan ook de hele avond zoet mee bent. Mocht je de date iets spannender willen maken, dan ben jij in plaats van een ijsje of een crème brûlée het toetje van de avond….

View post on Instagram
 

De hele avond kerstfilms bingewatchen

Is de tijd van het jaar al gekomen waarop we legaal kerstfilms kunnen kijken? Wij vinden van wel, shop jouw vriend/vriendin een leuke kerstpyjama met bijpassende kerstsokken en bingewatch de hele avond de leukste en meest zoetsappige kerstfilms samen. Kop chocolademelk erbij en de avond kan niet meer stuk, right?

View post on Instagram
 

Intiem spa avondje

Nu de sauna’s ’s avonds gesloten zijn, zit ultiem relaxen in een rustige omgeving er niet meer in. Maar no worries, je kunt van zo’n spa avondje ook gewoon een date thuis maken. Ook als je geen bad hebt. Zo kan je elkaar een intieme massage geven, elkaar scrubben, elkaars gezicht helemaal pimple free maken en als kers op de taart heerlijk warm douchen. Wedden, dat zo’n intiem spa avondje jou weer helemaal zen heeft gemaakt!

View post on Instagram
 

Lees ook:

Met deze 10 originele complimentjes hengel jij straks elke man binnen

Aan deze punten kan je merken of je te maken hebt met boyfriend material