Lifestyle

Vier Steamy Saturday met deze superhotte twins!

Tijd om je weekend goed te beginnen met foto’s van niet één, maar twee superknappe jongens! De redactie van Girlscene zwijmelde in ieder geval helemaal weg nadat we deze hotte twins waren tegengekomen.  Het klopt echt dames, twinning ís winning.

Alles over Jelle en Thomas van der Poel op deze Steamy Saturday

De modellen (natuurlijk) Jelle en Thomas zijn beide nog niet erg bekend, maar we hebben er alle vertrouwen in dat ze hierna wel wat meer vrouwelijke volgers zullen krijgen. Want wie wil deze lekkere tweeling nou niet wat vaker tegenkomen op hun feed?

 

View post on Instagram
 

 

Avontuurlijk, sportief én..

Ja, ladies. Deze twins zijn alles wat je wil. Ze zijn succesvolle modellen. Gaan vaak op reis en maken daar fantastische dingen mee (is allemaal te zien op hun Instagram, snel kijken dus!). Het zal je dan ook niet verbazen dat ze op reis aan surfen en duiken doen. Anders zijn ze natuurlijk gewoon in de gym te vinden. 

 

View post on Instagram
 

..Helaas bezet

Helaas dames, het kan dan ook eigenlijk niet anders dat allebei de boys van de markt zijn. Maar niet getreurd. Je mag nog steeds naar ze kijken, dat is namelijk ook heel leuk. En dat raden we jullie dan ook zeker aan om te doen. Bij deze dus nog wat foto’s om jullie te overtuigen. 😉

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀