Lifestyle

Aha: dit is hoe mannen een orgasme ervaren

Soms zou je gewoon even je vriend willen zijn om erachter te komen hoe een mannelijk orgasme voelt, maar aangezien dat helaas niet kan hebben wij aan de mannen zelf gevraagd hoe het voelt. Zodat het mannelijk orgasme geen groot vraagteken meer voor je is!

Zo voelt het mannelijk orgasme

Mannen beschrijven hun orgasme allemaal anders, maar het komt erop neer dat het vooral heel erg fijn is. Lees snel verder, want sommige beschrijvingen zijn best funny

Een elastiekje aan het einde loslaten

“Het mannelijk orgasme is alsof je aan een elastiekje trekt en die aan het eind los laat. Het is een soort opbouw van spanning en dan laat het in een keer los.”

Als een brekende dam

“Het voelt als een dam die breekt. Net alsof je ziel met je ruggengraat uit je wordt getrokken, waardoor je leegloopt. Zoals de wereld plotseling oplost en binnen een paar seconde weer is opgebouwd.”

Een slokje AA na het sporten

“Het voelt alsof je na een intense wedstrijd sporten een slokje van een AAtje neemt.”

Alsof je poep eindelijk kan laten gaan

“Het gevoel is te vergelijken met het gevoel dat je de hele dag je poep in moet houden en dan aan het einde van de dag eindelijk naar de wc kan gaan om het allemaal los te laten.”

Alsof jouw favoriete voetbalclub in de laatste minuut scoort

“Het gevoel is alsof jouw favoriete voetbalclub in de laatste minuut scoort, maar dan duurt de euforie iets langer.”

Wanneer je het in een keer lukt om het rietje van een Caprisun door te prikken

“Het voelt als het goede gevoel wat je hebt wanneer je het rietje van een pakje Caprisun meteen goed door het pakje prikt.”

Wanneer je je nek of schouders kraakt

“Het is te vergelijken met het kraken van je nek of schouders, het doet even pijn. Maar tegelijkertijd voelt het ook heel erg verlossend.”

Als een aha-momentje

“Het mannelijk orgasme voelt als een aha-momentje. Wanneer het eindelijk klopt en alles op zijn plek valt voor je gevoel.” 

Alsof de update op je telefoon eindelijk voltooid is

“Het voelt als de verlossing, wanneer de update van je telefoon eindelijk voltooid is.”

Laatste klodder mayo uit de fles proberen te krijgen

“Het voelt alsof je de laatste klodder mayo uit de fles probeert te krijgen, wanneer er daarvoor alleen maar lucht uit komt.”

Lees ook:

Solo sexy-time: masturberen doe je zo!

Sexy films of series om te kijken met je crush vanavond