Lifestyle

Solo sexy-time: masturberen doe je zo!

An orgasm a day keeps the stress away! Met masturberen ontdek jij je eigen lichaam als geen ander en kan je jezelf in volledige ontspanningsmodus tot een hoogtepunt brengen. Natuurlijk is er geen goed of fout bij masturberen, maar toch kunnen een paar tips het makkelijker of lekkerder maken. Daarom hebben wij een paar handige tips op een rijtje gezet voor jou. Let's enjoy yourself!

Masturberen kun je leren: 5 tips die jou helpen ontdekken

Het is helemaal niet raar als jij nog niet precies weet hoe je het aan moet pakken down there. Maak je niet druk, wij leggen je stap voor stap uit hoe je moet masturberen!

1. Keep it relaxed en warm 

Met klappertanden en kippenvel jezelf aanraken is niet bepaald ontspannen en het maakt je ook niet echt nat down there. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen ontspannen maar ook warm bent. Masturberen als je nog niet nat bent is niet heel aangenaam voor onze poes en je kan er later last van krijgen. Probeer jezelf daarom eerst nat te maken. Lees een erotisch verhaal, kijk een pornofilmpje of gebruik je fantasie. Whatever makes you wet babe

2. Vingerwerk

De meeste vrouwen komen klaar door clitorale stimulatie. Dit kan je doen door te vingeren. De één vindt directe stimulatie op de clit lekker, de ander zit er liever net boven. Ook kan je bijvoorbeeld proberen om rondjes om je clit te draaien. Masturberen is uitproberen en kijken wat het lekkerst voelt voor jou. Ook kan je later beter je partner begeleiden om jou naar dat hoogtepunt te brengen. Knowing is glowing girl!

3. Speeltjes

Je kunt jouw clitoris en G-spot stimuleren met speeltjes. De G-spot is één van de gevoeligste plekken van het vrouwelijke lichaam en als je die op juiste manier stimuleert, kan dit voor een orgasme zorgen. Er bestaan speciale clit-vibrators en G-spot vibrators die deze plekken stimuleren. De wereld van seks-speeltjes groeit met de dag en ook dit is dus even uitproberen wat je lekker vindt. Gelukkig zijn de meeste speeltjes betaalbaar en waterdicht. 

4. Douchekop

Als je het nog te spannend vindt om een seksspeeltje te kopen is dat helemaal niet erg of raar. Er zijn namelijk genoeg alternatieven om de clit of G-spot te stimuleren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de harde straal uit de douchekop? Het is het proberen waard, believe us!

5. Gevoelige plekken

Als je jezelf tot een hoogtepunt wil brengen (of gewoon even lekker wil voelen en dingen wil uitproberen), is het belangrijk om je niet alleen te focussen op je G-spot of clitoris. Je tepels zijn bijvoorbeeld ook erg gevoelig. Ook kunnen je billen of dijen een gevoelige plek zijn en jou sneller tot een hoogtepunt brengen. 

Als laatste willen we je meegeven dat solo-seks draait om jouw gevoel en voorkeuren. Ontdek wat je wil ontdekken en forceer niets. Een orgasme komt alleen als je 100% ontspannen bent en goed luistert naar je lichaam. En hey, vergeet ook niet te genieten van dit proces!

Lees ook:

Hilarisch: dit zijn de gekste plekken waar mensen gemasturbeerd hebben

Sexy time: een meervoudig orgasme krijg je zo

 

 

Bron: womanshealth | Beeld: sexandthecity
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved