Food

Dit moet je proeven: de Tompoucebol voor op oudejaarsavond

Wij krijgen hier nu al honger van. Één of andere genius is met het idee gekomen om twee favorieten samen te laten komen om de perfecte snack voor op oudejaarsavond te creëren: de tompouce én de oliebol. Samen vormen ze de tompoucebol. Ga jij ‘m proeven?

Tompoucebol oudejaarsavond proeven

Proeven op oudejaarsavond: de Tompoucebol 

Het jaar is, ondanks alle drama, voorbij gevlogen en 2022 staat alweer om de hoek. Na de pepernoten en het uitgebreide kerstmaal hebben we echter goed nieuws; je hoeft niet te stoppen met eten. Dit jaar hebben we namelijk de Tompoucebol op oudejaarsavond, en die móet je wel proeven.

De lekkerste snack voor met oud en nieuw

Yep, de Tompoucebol is een grote kanshebber om de ‘normale’ snacks als appelbeignets en oliebollen te verslaan. Dennis Muller, van origine oliebollenbakker, kwam met dit idee op de proppen en boy, wat zijn wij daar blij mee. 

Wat is het dan?

Afijn, de Tompoucebollen zijn dus een mix van oliebollen en tompoucen. De oliebol is doormidden gesneden en gevuld met de gele room die je vast niet onbekend voor komt. Aan de bovenkant is ‘ie versierd met het traditionele knalroze tompouceglazuur. Één minpunt; hij is alleen te verkrijgen bij Dennis Muller in Woerden. Even een eindje rijden, maar dan heb je ook wat!