News

Oh no: Shawn Mendes en Camila Cabello zijn na twee jaar uit elkaar

Heel sad nieuws, Shawn Mendes en Camila Cabello zijn namelijk na twee jaar uit elkaar gegaan. Ben jij benieuwd naar de reden waarom het koppel er een punt achter heeft gezet? Lees dan snel verder, dan leggen wij het je uit!

Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar

Shawn Mendes en Camila Cabello uit elkaar

Wij zagen de breuk van Shawn Mendes en Camila Cabello echt niet aan komen, omdat zij met Halloween nog een aantal schattige foto’s samen postten. Maar we moeten er toch echt aan geloven, want Shawn heeft de breuk via Instagram officieel bekend gemaakt. Hij schrijft: “We hebben besloten om te stoppen met onze relatie, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit. We begonnen als elkaars beste vrienden en dat zullen we ook blijven. We willen iedereen bedanken voor alle support die we gedurende ons samenzijn hebben gekregen.” Hoe sad?!

Shawn Mendes Camila Cabello uit elkaar

Fans van de twee zijn geschokt 

Shawn Mendes en Camila Cabello begonnen in 2019 met daten, net na de opnames van hun nummer Señorita. Zij hadden toen ze nog erg jong waren al het gevoel dat er iets tussen hun was en tijdens de samenwerking van de song kwam dit alleen maar weer terug… En omdat het zo perfect was zagen fans de breuk ook echt niet aankomen. Zo schrijven de fans op Instagram: “Nee, niet mijn favoriete koppel uit elkaar please. Jullie zijn zo leuk samen, ik vind dit echt heel jammer.” Andere fans schrijven ook: “Damn…net voor de feestdagen gaan deze twee uit elkaar. Dat is niet het nieuws waar we op zitten te wachten.” Gelukkig gaan we waarschijnlijk nog wel heel veel van de twee voorbij zien komen, omdat zij beste vrienden blijven. En let’s be honest; nu heb je misschien wel een kans dat Shawn je opmerkt tijdens een van zijn concerten…

Lees ook:

9 hotties die ook nog eens muziek maken

Onherkenbaar: Zo zagen deze celebs er als kind uit