News

OMG: Janice Blok ging op date met deze bekende voetballer

Na de break met Donny Roelvink hadden we al door dat Donny er vrij snel overheen was. En ook Janice Blok is inmiddels weer begonnen met daten en niet met zomaar iemand! Ze ging gisteren namelijk, na het duel met Noorwegen dat hij speelde, op date met niemand minder dan Memphis Depay!

Bron: Instagram Janice Blok

Janice Blok ging op date met bekende voetballer

Ja ja, Janice Blok ging dus een drankje doen met bekende voetballer Memphis Depay. Wij zijn in ieder geval vrij jaloers.

Drankjes doen na de wedstrijd

Memphis Depay voetbalt bij het Nederlands Elftal én bij FC Barcelona. Ondanks zijn drukke schema maakt hij nog wel tijd vrij voor de liefde, en na het duel met Noorwegen heeft hij besloten om een drankje te doen met Janice Blok. Volgens Juicechannel zijn de twee gisteren na de wedstrijd op date geweest. Verschillende andere bronnen hebben deze vermoedens inmiddels bevestigd. 

Janice Blok daten bekende voetballer

Bron: Juicechannel

The juice

Eind vorige week werd dit al gecommuniceerd door Juicechannel, maar gisteren dook ‘ie opnieuw op. Volgens de roddels heeft Memphis Depay Janice Blok gevraagd om na de wedstrijd van gisteravond iets met hem te gaan drinken. Wij hopen maar dat hij zich door alle zenuwen ook op het belangrijke duel kon focussen. Één ding is zeker; wij vinden het een mooi stel.