Lifestyle

Dit zijn dé 8 perfecte originele kerstcadeaus!

Nog 39 dagen aftellen tot het weer zover is… The most wonderful time of the year komt er weer aan! Maar daarbij hoort ook de vraag ‘Wat ga ik vragen voor kerst dit jaar?’. Naast de chocolade, parfum en douchegelletjes wil je natuurlijk ook een keer wat anders. Daarbij gaan wij jou een handje helpen en kan jij in alle rust de kerstboom optuigen. Yay!

Wat zijn die 8 originele kerstcadeaus dan?

We snappen dat je nog niet barst van de inspiratie op dit moment, dus hebben wij een lijstje gemaakt met dé 8 perfecte originele kerstcadeaus.  

1. Planten/ droogbloemen

Wat is er leuker dan plantjes of droogbloemen in je kamer? Vooral in deze tijd waarin het snel donker wordt is het leuk om jouw kamer op te vrolijken. Droogbloemen zijn helemaal cute in een leuk vaasje en hiermee maak jij jouw kamer helemaal winterproof.

2. Een stedentrip

Een stedentrip doet voor iedereen wat goeds. Een stedentrip is mega leuk om te krijgen. Dit cadeau kan je perfect met je vriendinnen of je familie doen. Maar ook met je lover of zelfs alleen. Wie weet kan je in de winter nog het mooie weer opzoeken of naar dat ene leuke kerstmarktje in London. Helemaal leuk!

3. Koffieapparaat

Ik bedoel wat is er beter dan je eigen goede koffie zetten? Wakker worden zonder een goed bakkie koffie is ook niks. Daarom is dit voor kerst echt een must.  Dit apparaat kan je s ’winters maar ook in de zomer goed gebruiken voor de perfecte ice coffee’s

4. Kaarsen

Nog eentje dan, voor de sfeer. Kaarsen zijn het perfecte cadeau voor kerst, supersimpel maar toch mega leuk om te krijgen. Ook zorgen kaarsen voor de perfecte sfeer in jouw kamer en met geurkaarsen maak je de beleving helemaal compleet.

5. Een facial roller

Facial rollers zorgen dat de donkere kringen en wallen worden aangepakt maar kan ook zorgen voor mindere vochtophopingen. Perfect! Vooral in de winterdagen wil je het liefst de hele dag in je bed liggen en dan zorg je er, in combinatie met jouw facial roller, voor dat je huid er een stukje beter uit ziet. Deze gaat dus ook op het lijstje!

6. AirPods

Wow, Ik zou niet weten hoe sommige mensen zonder AirPods door het leven gaan… Wij raden het toch aan om deze aan je verlanglijstje toe te voegen, want AirPods zijn handig voor letterlijk ALLES.

7. Workshop

Taarten maken, een taalcursus of een lesje Zumba, het is toch fijn om iets te leren. Een workshop van hetgeen wat jij al altijd hebt willen kunnen. Wie weet ontdek jij wel jouw nieuwe talent!

8.     Wijnglazen

Okay, deze is misschien wel een beetje standaard, maar van wijnglazen heb je er nooit genoeg! Een leuk gepersonaliseerd wijnglas of een andere vorm wijnglas is daarnaast perfect voor de feestdagen.