Lifestyle

Dit zijn de leukste soorten adventskalenders waarmee jij december heel goed in gaat

Met een adventskalender kun je lekker even terug naar je kinderjaren en ligt er iedere ochtend een heel erg leuk cadeautje op je te wachten. Maar voor wat voor adventskalender ga jij dit jaar? Eentje met skincare, een Satisfyer of toch eentje met wijn? Wij hebben de leukste soorten adventskalenders dan ook voor jou op een rijtje gezet!

Dit zijn de leukste soorten adventskalenders

De keuze is reuze qua adventskalenders en het is ook meer dan logisch dat je ze het liefst allemaal wil hebben, maar wij hebben de leukste soorten adventskalenders voor jou uitgezocht om het een beetje makkelijker voor je te maken. 

Wijn adventskalender

Een wijn adventskalender is één van de leukste soorten adventskalenders ever, right? Bij een wijn adventskalender krijg je iedere dag een andere soort fles wijn cadeau die je ’s avonds voor de tv met een haardvuurtje aan samen met jouw lover op kan drinken. Kortom; een echte beloning na een lange dag hard werken, waar je echt iets aan hebt!

Skincare adventskalender

Een adventskalender vol met lekkere crème, bodylotions en gezichtsmaskertjes is iedere ochtend een feestje om open te mogen maken en is daarnaast ook nog eens erg goed voor je huid. Hoe leuk, deze adventskalenders! Het lijkt wellicht alsof er wel een addertje onder het gras zit, want deze adventskalender zijn namelijk vaak best duur. En als je de producten die je eruit hebt gekregen eenmaal in de kast hebt gezet, zie je ze vaak toch echt niet meer terug tot dat je de kast aan het opruimen bent. Been there, done that…

Vrolijke sokken adventskalender

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar één van de leukste soorten adventskalenders is er wel één vol met leuke sokken voor aankomende maand. Want hoe leuk is het om rond de kerstperiode iedere keer met vrolijke sokken met kerstmannetjes of kerstballen rond te lopen? We are a fan!

Statisfyer adventskalender

Mocht je je december maand iets willen upspicen dan is een Satisfyer adventskalender helemaal wat jij nodig hebt. Met een Satisfyer adventskalender krijg je iedere dag een nieuw seksspeeltje. Als je deze kerst single bent is deze adventskalender natuurlijk perfect om je minder alleen te voelen en toch nog wat genot te ervaren, maar als je in een relatie zit kan het ook heel spannend zijn om iedere avond de slaapkamer te verkennen met een nieuw speeltje.

Lees ook:

Wow: Dit moet jij gaan doen met de feestdagen volgens jouw sterrenbeeld

Dit zijn de vier herfst- en wintertrends voor 2021

Must reads 👀