Fashion

Dit zijn de vier herfst- en wintertrends voor 2021

Ha, eindelijk herfst. Naast koudere temperaturen en vaker grijze lucht betekent dit wel dat je je truien weer vaker kunt dragen en daar zijn wij persoonlijk erg blij mee. In de herfst en winter kan je namelijk laagjes gaan dragen, fashionable jassen uit de kast trekken en ander schoeisel dragen dan alleen slippers. Let’s go!

4 herfst- en wintertrends voor 2021

Tuurlijk weet jij onderhand precies hoe je je moet kleden. Om je toch nog een beetje extra guidance te geven op het gebied van mode, hebben we hieronder de vier grootste herfst- en wintertrends voor 2021 op een rijtje gezet. 

1. De puffer jacket

Yehes, hier zijn wij sowieso bij. Het halve kantoor loopt hier al in puffer jackets, en dat is niet voor niets. Hij is perfect voor het weren van de kou, en is ook nog eens hartstikke stylish. Of je nou voor de korte of lange variant kiest, je kan ‘m eindeloos combineren. Puffer jacket scoren? Dat kan straks met korting tijdens Black Friday!

2. Knitwear 

Deze ligt wellicht een beetje voor de hand, maar ook met truien kan je eindeloos variëren. Met de lengte van je trui, met de kleur, de stof waarvan ‘ie gemaakt is.. Ga in ieder geval voor een goede kwaliteit. Echte wol zorgt er bijvoorbeeld voor dat je langer met je truien kunt doen.

3. De must-have blouse

Ook deze trend is een classic. Je kan hier alle kanten mee op; wil je ‘m oversized dragen, of juist een getailleerde variant? Vooral de oversized blouse doet het op dit moment goed, in lichtblauw of wit. Een witte strakke blouse is juist weer leuk om te dragen met een oversized trui.

4. Wijde broeken

Bij alles hierboven heb je waarschijnlijk al wel gemerkt dat het woordje ‘oversized’ naar voren kwam. Dit geldt ook voor broeken. De wijduitlopende broeken zagen we in het zomerseizoen al vaak voorbij komen, maar we zetten de trend gewoon nog even door. Leuk met een paar colourful chunky sneakers eronder! 

Must reads 👀