Lifestyle

5 tips om jouw eerste trio goed te laten verlopen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd, right? Een trio is voor veel mannen en vrouwen iets wat hoog op de bucketlist staat. Het is een compleet nieuwe ervaring en daarom ook mega spannend. Als je nog nooit een trio hebt gehad kan het handig zijn om het één en ander van tevoren te weten. Wij hebben vijf tips op een rijtje gezet voor als je voor het eerst een trio gaat doen. 

5 tips om jou eerste trio goed te laten verlopen

Kies zorgvuldig

De allerbelangrijkste vraag die je jezelf moet stellen voordat je een trio gaat doen is: met wie wil ik dat gaan doen? Misschien heb je een boyfriend en wil je er een man of vrouw bij hebben. Als dat het geval is moet je jezelf nog iets afvragen: wil ik dat met een bekend of onbekend persoon doen? Wij raden een trio met iemand die je kent af omdat er tijdens of in het vervolg jaloezie kan ontstaan. Denk goed na over deze beslissing, want het is belangrijk dat jij je fijn voelt bij die persoon of personen. 

Bereid je goed voor

Voorbereiding is key voor een fijn verloop tijdens een trio! Doe onderzoek naar standjes voor drie personen, neem seksspeeltjes mee en nog belangrijker: regel voldoende bescherming en een goede hygiëne. Er wordt tijdens een trio veel gevarieerd en dus is het fijn om zeker te weten dat er geen soa’s overgedragen kunnen worden. 

Spreek regels af

Dit klinkt misschien een beetje kinderachtig maar dat is het totaal niet. Het hebben van een paar basis-regels tijdens een trio is erg belangrijk en voorkomt ongemakkelijke of vervelende situaties. Het zou jammer zijn als één van jullie zich ergens onprettig bij voelt en dus is je grenzen bespreken super important. Je kunt ook een stopwoord afspreken, zo weet je gelijk wanneer iemand te ver gaat en kun je daarna gewoon weer verder waar je gebleven was. 

Forceer niets

Het is misschien voor de hand liggend, maar toch willen we dit punt extra benadrukken: forceer niets! Voor het eerst een trio doen is spannend en daardoor vaak wat ongemakkelijk. Laat alles op je af komen en go with the flow. Luister naar je gevoel en behoeftes en geef aan welk tempo fijn is voor jou. Over je eigen grenzen gaan is niet de bedoeling en dat maakt het ook alleen maar ongemakkelijker. Ook als je eerder hebt afgesproken iets wel oké te vinden, betekent dat niet dat je niet van gedachten mag veranderen. Een trio is pas leuk als iedereen zich op zijn gemak voelt. Let dus op jezelf, maar ook op elkaar. 

Alcohol 

Het is misschien niet de meest verantwoordelijke tip, maar het werkt als een trein: drink jezelf wat moed in. Door de alcohol verdwijnen alle onzekerheden en de meeste vrouwen raken er ook opgewonden door. En laat dat nou de perfecte combinatie zijn voor een trio! Probeer trouwens niet zó dronken te worden dat je helemaal niets meer mee krijgt, het zou zonde zijn als je je de dag daarna niets meer herinnert. 

Aandacht verdelen

We zeiden het al hierboven, maar op elkaar letten tijdens een trio is erg belangrijk. Je wilt niet dat iemand het vijfde wiel aan de wagen voelt en zich buitengesloten voelt, dus probeer je aandacht goed te verdelen. Een trio heb je met z’n drieën (duh) en je aandacht aan één iemand geven is dus een absolute no go.

De laatste tip die we je willen meegeven is: enjoy it! Een trio is een bijzondere ervaring en je zult het niet snel nog een keer meemaken. Dus sluit je ogen, en ga ervoor meid(en)! 

Lees ook:

6 dingen die mannen (stiekem) niet chill vinden in bed

VIDEO: Heeft Mascha Feoktistova spijt van haar trio met Gregor?