News

Barman Victor Abeln van First Dates heeft de liefde (weer) gevonden

Aan zijn blauwe ogen, heerlijke cocktails en andere alcoholische versnaperingen en doordachte vragen zijn we inmiddels verknocht. Helaas is barman Victor Abeln van First Dates inmiddels van de markt, want hij laat weten wederom verliefd te zijn geworden.

Barman Victor Abeln van First Dates is weer verliefd

Het is nog pril, maar barman Victor Abeln van ons favoriete programma First Dates heeft de liefde weer gevonden. Wij vertellen je even meer!

Ex = exit

Eind augustus kwam het nieuws naar buiten dat Victor en zijn toenmalige vriendin er een einde aan gebreid hadden. Na drieënhalf jaar samenzijn en veel heftige dingen (zijn ex had de diagnose MS gekregen) groeiden de twee uit elkaar. Hij zou dus zelf ook mee kunnen doen met First Dates, maar helaas was de mooie man al snel weggekaapt.

Nieuwe liefde

Victor is namelijk weer verliefd! Hij liet weten dat de twee zich in de prille fase van elkaar rustig leren kennen bevinden, maar is tegelijkertijd wel na twee weken met haar naar Curaçao gevlogen. Ze leerden elkaar ongeveer anderhalve maand geleden kennen. Als je ‘t ons vraagt, gaat het dan wel snel! Het is nog niet officieel aan tussen Victor en zijn nieuwe liefde, maar ze gaan er wel vol voor volgens hem. 

Mysterieuze dame

In een interview laat Victor wel weten dat hij haar identiteit vooralsnog even geheim wil houden. Wel laat hij vallen dat het geen bekende dame is. Wij zijn benieuwd!