Films & Series

ZIEN: Dit zijn de beste kerstfilms op Netflix om dit weekend te bingen

Heb jij ook al zo’n zin in kerstmis? Check dan deze beste Kerstfilms op Netflix. Ideaal voor een weekendje bank hangen in je fave kerstpyjama! 

Beste kerstfilms op Netflix om dit weekend te kijken

Staat er dit weekend eindelijk een keer niks op de planning, pak er dan een dekentje en een kop chocolademelk bij, want van deze kerstfilms kom jij al helemaal in de kerstspirit!

The Holidate

Één van de beste kerstfilms op Netflix die je zeker moet kijken is The Holidate. In The Holidate zijn twee onbekenden het zat om voor de kerstdagen steeds een nieuwe scharrel te moeten zoeken voor een dinertje bij hun ouders en de benodigde feestjes. Daarom besluiten de twee elkaars Holidate (holiday date) te worden en brengen ze iedere feestdag samen zonder problemen door. Alles is rooskleurig totdat de twee gevoelens voor elkaar krijgen en hun plan om het puur vriendschappelijk te houden in de soep loopt… Zou het net als in iedere kerstfilm toch nog goed aflopen voor ze of zullen zij elkaar toch moeten laten gaan? 

Watch on YouTube

A Wish for Christmas

A Wish for Christmas is onze all time favorite kerstfilm op Netflix. In deze film maken we kennis met Lacy en haar vervelende bazen en collega’s bij wie ze lange tijd niet voor zichzelf op durft te komen. Totdat de Kerstman haar wens laat uitkomen en er nieuwe mogelijkheden voor haar ontstaan. Zo mag zij mee tijdens een business trip van haar baas en krijgen de twee door de kerst spirit toch gevoelens voor elkaar…

Watch on YouTube

The Holiday

De kerstfilm The Holiday is al best oud, maar blijft een echte feel good kerstfilm die je wel moet kijken! In de movie ruilen Amanda uit Los Angeles en Iris uit Londen compleet van leven, omdat zij beide grote problemen in de liefde hebben en even willen ontsnappen van hun thuis tijdens de feestdagen. Tijdens hun ruil ontmoeten zij veel nieuwe mensen en bloeien er ook nieuwe liefdes op!

Watch on YouTube

The Holiday Calender

De film The Holiday Calender gaat niet geheel onverwachts over een adventskalender. Alleen is deze adventskalender niet gewoon een ‘normale’ variant met chocolaatjes. Nee, deze adventskalender laat magische dingen gebeuren voor de hoofdrolspeelster Abby. Zo krijgt zij rondom de feestdagen mooie kansen door de adventskalender op haar pad en krijgt zij zoals in bijna iedere kerstfilm ook een nieuwe liefde. Dat klinkt als de meest heerlijke romantische Netflix kerstfilm, right? 

Watch on YouTube

The Princess Switch

Mocht je de film The Princess Switch nog niet kennen, dan is het een super goed idee om deze dit weekend te kijken. Omdat de film op dit moment al twee delen heeft en waarvan er een derde deel al heel snel aan zit te komen. In The Princess Switch ruilen de hertogin van Montenaro Margaret en de Amerikaanse bakster Stacey van leven, omdat zij zoveel op elkaar lijken. Tijdens deze ruil valt Stacey als een blok voor de verloofde van Margaret en vindt Margaret de beste vriend van Stacy wel heel erg leuk terwijl zij allebei niks van de ruil weten. Oh my gosh, hoe leuk? 

Watch on YouTube