Lifestyle

Dit zijn de vier grootste bedblunders en jij hebt ze sowieso al eens begaan

Er zijn weinig vrouwen (helaas) die zichzelf waanzinnig in bed vinden, en dat kan maar al te goed door onderstaande blunders komen. Aan de meeste blunders kan jij namelijk niet eens iets doen. Deze dingen zijn elke vrouw echter wel eens overkomen. 🙂 

Grootste bedblunders

Dit zijn de vijf bedblunders

Tuurlijk ben jij een queen tussen de lakens. De onderstaande dingen kunnen er echter voor zorgen dat je het gevoel hebt dat je ‘t niet goed doet. Niets is minder waar; hier kan jij vaak niets aan doen en hier moet je gewoon om lachen met je partner! Bedblunders, here we come!

Oma-onderbroeken of niet onthaard

Ah, aan deze kan je dus wel iets doen maar laten we eerlijk wezen; dit vergeten we echt wel eens. Of het was in eerste instantie bedoeld als een stok achter de deur. Je trekt het meest onaantrekkelijke setje aan en slaat je scheermes ‘s ochtends eens over om er zeker van te zijn dat je geen seks gaat hebben die avond. Of toch wel. Kak. 

That time of the month

Ben je net lekker bezig, kom je erachter dat je ongesteld bent. Alle dames met een enigszins onregelmatige cyclus zullen deze wel herkennen. Er is echter geen enkele reden om je hiervoor te schamen, want dit hoort er gewoon bij. Je kan er voor kiezen om je er overheen te zetten en gewoon door te gaan of om het bij de ander plezieren te laten. Het is maar net waar jij je fijn bij voelt!

Scheetjes, maar dan ergens anders vandaan

Hier heb je dus gewoon een woord voor. Dit zijn queelfs, ofwel kutscheetjes. Wanneer er lucht in je lady parts komt, moet dit er logischerwijs ook weer uit. Dit gaat vaak gepaard met wat geluiden. Komt alleen vaak niet echt goed uit wanneer je net als je meest sexy zelf over wil komen bij je bedpartner.

Wrong hole!

Whoops. Dit kan, uit enthousiasme, gewoon wel eens gebeuren. Jullie zijn hartstikke goed bezig met zijn tweeën en zitten er lekker in (pun intended), maar ergens onderweg besluit zijn jongeheer het verkeerde gaatje te bezoeken. Even bijkomen, en dan gewoon weer doorgaan is dan het devies.