News

Hoe sneu: Dee van der Zeeuw had dit jaar drie miskramen

Dee van der Zeeuw kennen we natuurlijk van haar body positivity en haar relatie met ex-liefje Enzo Knol. Nu liet Dee via een Instagrampost weten dat zij het afgelopen jaar drie miskramen heeft gehad en dat vinden wij heel sneu…

Dee van der Zeeuw had dit jaar drie miskramen

Dee van der Zeeuw staat bekend als een vrolijke meid, maar helaas is niets wat het lijkt en was het afgelopen jaar geen gemakkelijk jaar voor haar. Zo deelde Dee van der Zeeuw namelijk gisteren op Instagram dat zij het afgelopen jaar drie miskramen heeft gehad: “Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen, maar wat helaas wel de werkelijkheid is. 2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder één buitenbaarmoederlijke zwangerschap.” Wat onwijs sneu!

Dee en haar vriend Lars hielden het altijd geheim

Dee van der Zeeuw en haar vriend Lars hielden het nieuws dat zij dit jaar drie miskramen hebben gehad altijd geheim, omdat zij op deze manier de hoop hielden dat de zwangerschap de volgende keer wel goed zou gaan: “Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Aan de ene kant omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om en masker voor te houden, aan de andere kant omdat ik weet dat we niet de enigen zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier helaas bij hoort willen doorbreken. We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven.” Wij vinden het super knap dat Dee dit heftige nieuws durft te delen en mocht je ooit zelf door zo een situatie gaan, bedenk je dan dat je niet alleen bent! 

View post on Instagram