News

De ex-vriendin van Enzo Knol heeft (nu al) een nieuwe vriend

Volg jij Enzo Knol al een flinke tijd? Dan ken je Dee van der Zeeuw ook ongetwijfeld. Ze kwam regelmatig voor in de vlogs van de YouTuber en waren een happy couple tot eind juni dit jaar. Na een kleine break besloten de twee deze zomer een punt achter de relatie te zetten en allebei hun eigen weg te volgen. Nog geen drie maanden later heeft Dee (al) een nieuwe vriend en hij lijkt verdacht veel op Enzo, kijk maar mee.

Hoewel wij net een beetje zijn bijgekomen van de break-up tussen vlogger Enzo Knol en Dee, lijken de twee zelf het er niet heel moeilijk mee te hebben. Het lijkt erop dat Enzo zich volledig focust op zijn YouTube-kanaal, maar ook Dee heeft niet stil gezeten. Dee heeft namelijk alweer een nieuwe liefde gevonden en fans vinden het maar snel… Enzo en Dee gingen eind juni dit jaar uit elkaar, wat betekent dat Dee binnen twee maanden al nieuwe liefde heeft gevonden, gezien het nu al Insta official is. Daarnaast waren fans het erover eens: Dit is Enzo 2.0. Kijk en oordeel zelf…

View post on Instagram
 

Dee plaatste als caption bij de foto: Wij zijn gelukkig 💛. Toch waren haar volgens niet allemaal ‘gelukkig’ met haar nieuwe vriend en reageerden veel fans verontwaardigd en noemden haar nieuwe vriend ‘Enzo Knol 2.0’ en ‘Enzo, maar dan zonder geld’.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀