Lifestyle

Soorten mannen die onverwachts aantrekkelijk zijn

Er zijn verschillende mannen die algemeen aantrekkelijk zijn, en dit meestal van zichzelf weten. Denk maar aan de DJ’s en zakenmannen in pak. Soms proberen deze mannen wel erg hard om aantrekkelijk gevonden te worden (autch!). Wij zijn verder gaan kijken en hebben een lijst gemaakt van mannen die onverwachts aantrekkelijk zijn.

Vuilnismannen

Er wordt gespeculeerd dat wij vrouwen dit geen aantrekkelijk beroep zouden vinden. Maar niets is minder waar! Vuilnismannen zijn onwijs aantrekkelijk (zoals we ze in films zien dan) hangend aan de wagen met hun gespierde armen. Fuut Fieuw!

vuilnismannen

Schrijvers

Beauty and the brains! Schrijvers hebben meestal een rijke fantasie en zijn enorm romantisch. Ze bedenken hoogstwaarschijnlijk de meest liefdevolle scenario’s in hun hoofd en zullen je verassen met de meest bedachtzame cadeaus en gedichten.

Motormannen

Vrouwen vinden mannen op motoren ontzettend aantrekkelijk. De strakke, leren motorkleding geeft ze een ontzettend stoer uiterlijk waar wij als een blok voor vallen. Motormannen zijn echte avonturiers en de gedachte om achterop zijn motor te springen en samen op reis te gaan maakt ons al gek! 

Mannen die kunnen koken

Misschien niet heel onverwachts, maar wel héél aantrekkelijk. Iedere vrouw zou wel een man willen die de sterren van de hemel kookt. Romantisch dineren bij kaarslicht? Yes please! 

Mannen die kunnen koken

Muzikale mannen

Nee, hier bedoelen we geen DJ’s. Die staan namelijk bekend als enorme players. Vrouwen houden van mannen die een echt instrument kunnen bespelen als een gitaar of een piano. Niet alleen is het heel romantisch, er is een grote kans dat deze mannen goed zijn met hun vingers. En dat kan nog wel eens van pas komen op andere gebieden ;).

Oh my: deze kalender met alpaca’s én knappe mannen is ALLES wat we willen