Lifestyle

Dit is alles wat we weten over de vriend van Gina Singels (van Girlysblog)

Gina Singels kennen we natuurlijk van het YouTube-account Girlysblog, maar we weten eigenlijk nog helemaal niet zoveel over haar vriend Bodhi. Daarom hebben wij alle feitjes over Bodhi voor jou op een rijtje gezet!

Alles over de vriend van Gina Singles

Alles over de vriend van Gina Singels

De vriend van Gina Singels is de 18-jarige Bodhi. Zij hebben nu al iets meer dan een jaar een relatie op Instagram zien we de ene na de andere mooie foto van hen voorbijkomen in vooral een zonnige setting. De twee maken dus veel tripjes samen en als we op Bodhi zijn Instagram kijken zien de foto’s er zeker niet verkeerd uit.

De ontmoeting tussen Gina Singels en vriend Bodhi

Gina Singels en haar vriend Bodhi hebben elkaar leren kennen door Gina’s nicht Robin. Zij is namelijk bevriend met de zus van Bodhi en hierdoor kwamen zij elkaar wel eens tegen. Eerst stuurde hij haar een keer een berichtje, maar dit liep helaas tot niks uit… Later begonnen zij elkaar wel weer eens berichtje te sturen en toen zij bij elkaar op school kwamen kwam van het een het ander en hadden zij uiteindelijk vrij snel een relatie. Wat een lief verhaal.

TikTok is een irritatiepuntje

In hun vlog bespeuren we geen irritaties naar elkaar, maar Bodhi vindt de TikTok verslaving van Gina toch wel een irritatiepuntje. De irritatie bij Bodhi zit vooral bij dat er iedere keer weer hetzelfde liedje voorbijkomt en wij snappen dit maar al te goed, haha!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bodhi ◾️ (@bodhi.df)Eerste Valentijnsdag samen

Eerste Valentijnsdag samen

Afgelopen februari was de eerste Valentijnsdag samen en de vriend van Gina Singels, Bodhi heeft hier dan ook helemaal voor uitgepakt. Zo had hij de slaapkamer van Gina helemaal versierd met ballonnen, rozenblaadjes en een mega grote knuffelbeer. Hoe lief? Daarna zijn de twee ook nog gaan schaatsen en hebben zij samen gegeten. Meiden zeg nou eerlijk als je dit hoort moet je eigen boyfriend iets beter zijn best doen, want Bodhi heeft er echt een romantische dag van gemaakt…

Bodhi’s moeder is overleden

Helaas is niet alles rozengeur en maneschijn voor Bodhi en is zijn moeder helaas overleden. Zo schreef hij onder andere in april op Instagram: β€œIk heb nooit gedacht dat ik deze tekst ooit zou gaan moeten schrijven. Woorden schieten me te kort maar te veel. Iedereen die ons van dichtbij kent weet dat wij een unieke band hebben. Een moeder zoon band met oneindig veel liefde. Je hebt zo lang gevochten en de strijd is eindelijk ten einde gekomen. Uit de strijd is er 1 trots winnaar gekomen en dat ben jij! Geen pijn of narigheid meer.” Wij wensen Bodhi dan ook heel veel sterkte toe met dit verlies! 

Mocht je meer willen lezen over het liefdesleven van de Influencers? Lees dan ons eerder geschreven artikel over de vriend van Queen of Jetlegs en ons eerder geschreven artikel over de vriend van Vivian Hoorn

Beeld: I Stock