News

ZIEN: Er is toch echt een einde aan de relatie van Channah Koerten en Quentin nadat zij hem heeft aangereden

De relatie van Channah Koerten en Quentin heeft veel dieptepunten overwonnen, maar nu Channah Quentin heeft aangereden hebben de twee toch echt een einde aan hun relatie gemaakt. Is er veel van dit drama je ontgaan? Geen stress, wij praten je bij…

Einde relatie Channah Koerten en Quentin na aanrijding

Channah Koerten en Quentin hun ruzies zien we natuurlijk geregeld op de socials voorbijkomen, maar nu is het écht goed mis tussen de twee en betekent het een einde van hun relatie. Quentin deelde gisteren via zijn Instagram Stories namelijk dat Channah hem heeft proberen aan te rijden, omdat zij dacht dat hij met een ander meisje in de auto zat. Wait, whut? Op zijn Stories is dan ook te zien dat zijn auto helemaal in elkaar ligt en hij schrijft dan ook: “Ik ben blij dat ik nog leef man… Ik ben achterop Channah haar auto geklapt, omdat ze dacht dat ik met een chick was. Deze shit gaat mij te ver, mijn respect voor haar is weg.”

Channah is volgens Quentin na het ongeluk gewoon weggereden alsof het de normaalste zaak van de wereld is en hier vindt Quentin ook iets van: “Ik kon wel dood zijn door mijn eigen baby-mama, toxic shit. Iedereen mag het weten.” 

Channah reageert ook op de beschuldigingen van het incident

Toch is het niet helemaal duidelijk wie van de twee in dit verhaal gelijk heeft, want Channah Koerten vertelt een heel ander verhaal. Zij heeft op de beschuldigingen van Quentin gereageerd en vertelt aan roddelqueen FawryNotSawry dat zij en Quentin inderdaad een einde aan hun relatie hebben gemaakt, maar dat hij alles behalve de waarheid spreekt volgens haar: “Wat je nu leest op Quentin zijn Instagram is natuurlijk niet waar. Ik zou hem nooit iets aan willen doen of in gevaar willen brengen. Het is de vader van mijn kinderen en ondanks dat we uit elkaar zijn hou ik van hem als de vader van mijn kids.” Heftig, maar als je dacht dat het niet erger kon dan heb je het goed mis, want Channah vertelt ook dat Quentin na het incident iets bij haar heeft gedaan wat hij nooit zal delen op zijn Stories. Wat dit is wil de girl niet kwijt. Snap jij het nog?

einde relatie Channah Koerten Quentin

Bron: Instagram @fawrynotsawry

Het ging al niet goed tussen Channah Koerten en Quentin

Dit komt niet allemaal op eens uit de lucht vallen, want het einde van de relatie van Channah Koerten en Quentin zat er al aan te komen. In de eerste aflevering van hun Videolandserie De Koertjes Naar Curaçao zagen we namelijk al dat zij eerder broer en zus dan stapelverliefd op elkaar zijn. Zo vertelt Channah ook: “Ik zou niet meer weten hoe het in het begin was en na de deelname van Temptation Island VIPS is het vertrouwen er in Quentin echt niet meer.”

Quentin vertelt daar ook iets over: “Na temptation Island VIPS kregen we samen een kindje, dus ook al ging het niet goed moesten we toch een team vormen. Daarna zijn we een aantal keren samen op vakantie geweest, maar toen is Channah weer zwanger geraakt, wat helemaal niet de planning was omdat we nog aan onze relatie aan het werken waren. Daarna zijn we alleen maar gaan leven voor de kinderen en staat de relatie gewoon op pauze.” 

Bron: GraziaBeeld: Bruno Press