News

ZIEN: Victoria Pedretti en Dylan Arnold uit de Netflix-serie You zijn aan het daten

You seizoen 3 staat nu op Netflix en wij zijn excited! In het derde seizoen van You is te zien dat Theo zijn buurvrouw Love heel erg leuk vindt en wat blijkt, is dat Victoria Pedretti en Dylan Arnold nu ook in real life aan het daten zijn. Hoe leuk?  

You Victoria Pedretti Dylan Arnold daten

Victoria Pedretti en Dylan Arnold uit You daten

Of de romance van Victoria Pedretti en Dylan Arnold in You goed afloopt, is nog maar de vraag, maar de twee vinden elkaar volgens de gossip in real life wel helemaal het einde. Zo werden ze via een Amerikaanse juice channel al een aantal keren samen gespot en hopen fans enorm dat Victoria Pedretti en Dylan Arnold uit You aan het daten zijn, maar helaas is dit door beiden nog niet bevestigd. Wij zouden hun echt heel erg leuk samen vinden en kunnen dan ook niet wachten om foto’s van hen samen te kunnen zien!

Fans ontdekken hilarische fout in Netflix-serie You

Leeftijdsverschil in Netflix-serie You

In You hebben Theo en Love best een leeftijdsverschil, want we weten van Theo natuurlijk dat hij negentien jaar oud is en meteen een crush op zijn buurvrouw Love heeft. Maar van Love weten we niet precies hou oud zij is, alleen schatten wij haar door de scene waarbij Theo met en boombox op zijn hoofd staat rond de 25 en 30 jaar oud. Deze scene heeft hij namelijk uit de film Say Anything en die film komt uit 1989. Hierop reageert Love: “I am not that old.” Dus zou zij niet al in de dertig kunnen zijn! In het echt schelen Victoria Pedretti en Dylan Arnold niet zoveel, want Dylan is de negentien allang al gepasseerd en is 27 jaar oud en Victoria is een jaartje jonger dan Dylan. Hoe cute?

OMG! Netflix kondigt nu al You seizoen 4 aan!

View post on Instagram
 

Bron: CosmopolitanBeeld: Bruno Press

Must reads 👀