Fans ontdekken hilarische fout in Netflix-serie You

Films & Series door Noa

Het nieuwe seizoen van Netflix serie 'You' staat eindelijk online! We hebben lang moeten wachten op seizoen drie en zitten weer helemaal klaar voor psycho Joe. Maar nu hebben fans van de serie een fout ontdekt in de spannende Netflix Original en wij vinden die fout echt hilarisch!

Netflix serie 'You'

Als je de serie 'You' nog niet hebt gezien wordt het hoog tijd dat die op het lijstje komt te staan. Deze bloedspannende serie gaat over een stalker die met verlieftheid niet zo goed om kan gaan. Het gaat al snel van kwaad tot erger en, wacht, geen spoiler alert deze keer! Ga maar gewoon kijken ;)

Hilarische fout in Netflix serie 'You'

Netflix serie 'You' is dus mega spannend en het kijken zeker waard. Maar nu heeft een fan van de serie een fout ontdekt in Netflix  You seizoen 3, en die moet je ook echt zien. In de serie zie je vaak whatsapp gesprekken verschijnen en we vinden dat een leuk element. Maar als je iets meer inzoomt op de icoontjes van het whatsapp gesprek, zien we iets waar we onze lach niet van in kunnen houden. What happend to the real Joe?

@annabellleryan

IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG ##You ##youseason3 ##joegoldberg

♬ original sound - Annabelle

 

Inderdaad, het icoontje laat een look-a-like zien van Penn Badgely a.k.a Joe Goldberg. Is dit dan een echte dubbelganger of doen de makers dit expres? Onder de tiktok worden ook funny comments geplaatst. Zo zegt een fan dat ze denkt dat Joe er eigenlijk zo uit ziet, maar Joe zelf denkt dat die er uit ziet als Penn Badgley. Wie de man in het icoontje ook is, wij hebben onze lachspieren weer even getraind.  

Lees ook:

OMG! Netflix kondigt nu al You seizoen 4 aan!

Bingen maar! Deze Netflix series passen er het best bij jouw sterrenbeeld