News

Billie Eilish lanceert nieuwe vegan parfum

Als er iemand is die de laatste jaren ontzettend populair is geworden, is het Billie Eilish wel. Eilish scoort hit na hit en is bijna niet meer weg te denken uit de top 50. In een gesprek met Vogue vertelde de zangeres dat ze haar eigen parfum uit gaat brengen. Een vegan parfum, dat de naam ‘Eilish’ gaat dragen.

De parfum is perfect voor iedereen die gek is op zoete parfum. Een flesje Eilish parfum bestaat namelijk uit vanille, amber en een vleugje gourmand. De geuren zijn gebaseerd op de jeugd van de zangeres. “Vanille is een van mijn favoriete geuren, het doet me denken aan mijn moeder toen ze me taarten leerde bakken. Het brengt zoveel bij mij los, dat ik ervan overtuigd was dat dit exact hoe dan ook in mijn parfum aanwezig moest zijn”, legt ze uit.

Bilie Eilish parfum

Je kunt de geur scoren vanaf november. Maar let op: je koopt ‘m niet door even de parfumerie in te wandelen. Parfum Eilish zal namelijk alleen maar te koop zijn via deze website. Je shopt ‘m voor 68 dollar, omgerekend ongeveer 60 euro. De reacties op de aankondiging op sociale media kanelen van Billie Eilish zijn al heel enthousiast, dus het ziet ernaar uit dat je snel moet zijn als je een flacon wilt bemachtigen. 

Bron: ad.nlBeeld: GettyImages

Must reads 👀