Celebs

Deze koppels van Married at First Sight zijn nog samen

Trouwen met een wildvreemde? No thank you! Toch doen de deelnemers van het programma Married at First Sight dat echt! Omdat het de kandidaten niet lukte om zelf de liefde te vinden, laten ze het nu over aan relatie-experts. Benieuwd welke koppels nog steeds samen zijn? Lees dan snel verder!

In het programma Married at First Sight gaan deelnemers het spannendste experiment ooit aan: ze gaan trouwen met een vreemde. Aan de hand van fysieke en psychologische testen gaan drie relatie-experts perfect matches maken. Die matches zullen elkaar voor het eerst zien op, ja echt, het altaar! Of dit experiment succesvol is? Ja zeker, want deze koppels zijn nog steeds samen!

Deze koppels van Married at First Sight zijn nog samen 

Martha en Michael van Married at First Sight Australië

Martha en Michael vullen elkaar perfect aan, maar dat is wel anders geweest. Ze moesten beide erg wennen aan elkaar en het leek erop dat het huwelijk ging mislukken. Toch hebben ze doorgezet en het stel is nog steeds samen! Ze snappen nu waarom ze de perfecte match zijn.

View post on Instagram
 

Cam en Jules van Married at First Sight Australië

Cam en Jules waren toch wel echt het droomkoppel van Married at First Sight Australië. Vanaf moment een spatte het voorbeeldige koppel van het scherm af. Aan het einde van het programma heeft Cam Jules nog een keer ten huwelijk gevraagd, so cute! Inmiddels zijn Cam en Jules ouders van hun prachtige zoon Oliver Chase Merchant.

View post on Instagram
 

Melissa en Bryce

Melissa en Bryce is een koppel uit Married at First Sight Australië seizoen acht. Deze tortelduifjes hebben wat hobbels op de weg gehad maar uiteindelijk waren ze voor elkaar gemaakt. Melissa is zwanger van een tweeling en ze gaan zelfs nog een keer trouwen! Party!

View post on Instagram
 

Nikolai en Chantal

Het eerste succesvolle Nederlandse koppel in het rijtje. Vanaf het moment dat Nikolai en Chantal elkaar aankeken was er een vonk te zien. Sinds Married at First Sight hebben deze cuties elkaar nooit meer losgelaten! Chantal is vorig jaar bevallen van een dochter.

View post on Instagram
 

Bram en Patty

Het tweede Nederlandse Married at First Sight koppel dat nog steeds samen is zijn Bram en Patty. Ze trouwde vier jaar geleden en zijn sindsdien mega happy samen. Ook dit perfecte koppel heeft hun liefde bekroond met een kindje.

View post on Instagram
 

 Lees ook:

Opzoek naar de liefde: je kan je weer aanmelden voor Married at First Sight

Zo worden de matches gemaakt in ‘Married At First Sight’

Bron: LoveRealityBeeld: istock