Food

Deze Instagram waardige restaurants in Leiden moet je bezoeken

Ben je van plan een bezoekje aan Leiden te brengen? Dan moet je deze Instagram waardige restaurants in Leiden echt gezien hebben. Hier kun je namelijk naast heel lekker eten ook nog een goede foto schieten. Dat klinkt als een win-win situatie… Lees vooral verder, want wij hebben de meest Instagram waardige restaurants in Leiden voor jou op een rijtje gezet.

Instagram waardige restaurants Leiden

 

Restaurant City Hall

Het Italiaanse restaurant City Hall ligt midden in Leiden en is dan ook ideaal als eindpunt na een middagje shoppen met de meiden. Het restaurant zit zoals je aan de naam al kan horen in het oude stadshuis van Leiden en heeft dan ook een hele toffe uitstraling. Naast een mooie Instagramfoto te maken kun je hier ook genieten van de heerlijke Italiaans gerechten of gewoon van een wijntje met een borrelplank.

View post on Instagram
 

Restaurant Paco Ciao

Restaurant Paco Ciao in Leiden is een van de meest Instagram waardige restaurants van Leiden door het mooie interieur en hun roze pannenkoekjes. Dat schreeuwt toch om een goede Instagramfoto? Mocht je nou niet zo’n fan van roze pannenkoekjes zijn, dan hebben ze bij Paco Ciao ook hele lekkere avocado toast en budha bowles. Trommel jouw besties op, want dit restaurant in het hartje van Leiden moeten jullie echt hebben gezien!

Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten tijdens jouw bezoekje aan Leiden? Check dan een eerder geschreven artikel over de hotspots van Leiden, zodat jouw dagje weg sowieso fantastisch wordt! 

View post on Instagram
 

Restaurant Twelve

Wil je lekker eten met een panorama view? Dan zit je bij het Instagram waardige restaurant Twelve in Leiden aan het juiste adres. Hier kun je tijdens jouw dinertje de hele stad zien en dat geeft ’s avonds een super cosy effect met alle lichtjes. Wat ook wel een heel uniek idee is voor een Instagramfoto in plaats van de standaard foto in de binnenstad van Leiden… 

View post on Instagram
 

 

Restaurant Scarlatti

Ga helemaal op in de Franse sferen van het Instagram waardige restaurant Scarlatti. Dit restaurant geeft jou met hun interieur en Franse keuken namelijk helemaal de vibes alsof je onder de Eiffeltoren in Parijs zit te eten, maar je eigenlijk gewoon in Leiden bent. Hier kun je naast een goede Instagramfoto van jezelf ook Instagram worthy foto’s van het eten maken, want oh my gosh wat ziet dat er lekker uit. Loop jou het water ook al in de mond? Bezoek restaurant Scarlatti in Leiden dan très rapide!

View post on Instagram
 

Wijnbar Goeswijn

Tijdens een bezoekje aan Leiden is Wijnbar goeswijn een van de hotspots die je moet hebben gezien.  Zo heeft de wijnbar veel verschillende soorten wijn en lekkere snacks, maar ook een leuk en out of the box interieur. Wat dan weer perfect is voor Instagram. Al met al deze wijnbar is echt een aanrader voor een vriendinnen middagje. 

Fun tip: Mocht je niet zo goed zijn in een lekker wijntje uitkiezen? Dan kun je hier ook een kleine wijnproeverij houden waarbij het personeel allerlei wijnen voor jou uitzoekt!

View post on Instagram
 

Beeld: I Stock

Must reads 👀