News

Wist je dat? Avozilla is de reuzenvariant van de avocado

Avocado uitlepelen met wat peper en zout, avocado als dip, avocado op een toast: waar die groene vrucht allemaal wel niet goed voor is. De avocado behoord tegenwoordig tot een van de populaire producten van de groenteafdeling. En dat is logisch, want avocado’s zitten vol met vitamines én maken – bijna – ieder gerecht helemaal af. Ook gek op avocado? Dan wordt het de hoogste tijd om kennis te maken de Avozilla!

De euforie die je voelt wanneer je een verse avocado opensnijdt en deze heerlijk rijp is vanbinnen. Geen bruine, verrotte stukjes, maar een groene avocado die helemaal klaar is om gegeten te worden. Helaas zijn avocado’s niet heel groot en eet je ze dan ook binnen een mum van tijd op. Maar, dat is bij deze avozilla’s waarschijnlijk niet het geval. De avozilla is de reuzenvariant van de avocado. Ooit van gehoord? Dit wil je! 

Avozilla: reuzenvariant van de avocado

Zoals jij als echte avocado-liefhebber waarschijnlijk al wel weet: avocado’s zijn wat aan de prijzige kant. En helaas geldt dat ook voor de avozilla. Per stuk kosten ze namelijk zo rond de 10 euro. Heel wat geld, maar daar kun je dan ook wel weer even mee door. Je kunt je natuurlijk al wel bedenken wat voor ’n behoorlijke bak met guacamole je hiervan kunt maken. Ze liggen helaas nog niet in de Nederlandse supermarkten, maar met een beetje geluk kom je de avozilla tegen op een markt. Inslaan, die handel!

View post on Instagram
 

Beeld: iStock