Beauty

Deze make-up tools mogen niet ontbreken in jouw beauty routine

Als beautyliefhebber heb jij ongetwijfeld een aantal make-up tools in je collectie, maar zijn het ook de juiste? Zeker nu de feestdagen eraan komen wil je all in gaan met je look. Real Techniques heeft een aantal handige essentials waarmee jouw beauty stash helemaal compleet is. 

Kruidvat tools

Hoewel wij dol zijn op make-up shoppen, is less is more eigenlijk van toepassing als het gaat om je make-up kwasten. Als je basis maar goed is, dan kun jij in feite elke look creëren die je maar wil! Nu de feestdagen er aan komen wil jij ongetwijfeld los gaan met je look en trek je alle glitters uit de kast om te shinen. Maar, daar heb je dan wel de juiste tools voor nodig natuurlijk. Bij de Kruidvat heeft Real Techniques een aantal handige musthave make-up tools liggen die je in je stash kunt opnemen. We praten je bij!

1. Mini Expert Face Brush

First things first. Voor je aan de slag gaat met een uitgebreide smokey eye om op je feestje te verschijnen, is een goede basis wel zo prettig. Foundation brengen we het liefste aan met de Mini Expert Face Brush, dat is een compacte kwast waarmee je producten razendsnel kunt blenden. Zo heb je nog wat extra tijd om een geschikt jurkje te kiezen 😉 Breng de foundation aan op de rug van je hand en verdeel het goedje vervolgens gelijkmatig over je gezicht.

2. Miracle Complexion Sponge

Als jij niet zo’n fan bent om met een kwast je basis make-up aan te brengen, geen paniek! Met een sponsje zoals de Miracle Complexion Sponge breng je ook heel easy je laagje aan. Met deppende bewegingen meng je de make-up op deze manier in je huid en krijg je  zo een hele egale laag over je gezicht.

Make up tools Kruidvat

Miracle Complexion Sponge 

3. Blush Brush

Voor een zacht resultaat is een aparte blush kwast zeker een aanrader. De haren van deze kwast staan verder uit elkaar waardoor de blush er niet te fel uitziet op je wangen. Tik zachtjes met de kwast in je blushdoosje en verspreid de make-up dan over de blosjes van je wangen. Enne: mocht je voor die speciale avond wél wat extra appelwangetjes willen, dan tik je gewoon een paar keer extra met de kwast over je wangen 😉

4. Powder Brush

Als jij je blush hebt aangebracht, wordt het tijd voor een poedertje. Met de  Powder Brush zorg je ervoor dat je hoofd niet gaat glimmen. Dep voorzichtig wat poeder op je kwastje en ga hier langzaam mee over de T-zone van je gezicht: je voorhoofd, neus en kin.

5. Eye Shade + Blend

Dan is het nu tijd voor het leukste gedeelte van je make-up look: de oogschaduw! Kies voor een vollere kwast (maar niet rond) waarbij de haren iets langer zijn en niet te dicht op elkaar staan. Zo’n fluffy kwast is perfect om je oogschaduw mee aan te brengen, maar ook om het te vervagen. En wil je een uitgebreidere look creëren? Dan schaf je gewoon een extra Eye Shade + Blend kwastje aan. 

Make up tools Kruidvat

Eye Shade + Blend 

6. Mini Multitask Brush

Ben jij niet zo lastig met je make-up en ga je vooral voor gemakkelijk, dan is de Mini Multitask Brush de kwast voor jou. Inderdaad, om te multitasken! Deze kwast kan je voor zoveel de poeder, je blush als het contouren gebruiken. Succes gegarandeerd. Kim K. is er niets bij!

7. Miracle Powder Sponge

Last but zeker not least nog een sponsje die niet in je stash mag ontbreken. De Miracle Powder Sponge is perfect om in je toilettasje te stoppen als je weinig tijd hebt, maar toch even snel je make-up wil bijwerken.

De tools van Real Techniques zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat-filialen vanaf €7,99.

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Real Techniques