News

Efrain uit Temptation Island 2021 haalt uit naar Delphine: “Succes met je soa’s”

Efrain haalt keihard uit naar Delphine op Instagram, omdat zij Aylin uitlachte in de laatste aflevering van Temptation Island 2021 en wat hij zegt is echt shocking!

Efrain haalt uit naar Delphine na aflevering Temptation Island 2021

Efrain haalt uit naar Delphine op Instagram, omdat zij haar lach niet kon in houden toen Aylin een mental breakdown kreeg, doordat haar fotolijstje in de laatste aflevering van Temptation Island 2021 afging. Aylin begon namelijk al hysterisch te huilen voordat zij überhaupt de beelden van haar fotolijstje had gezien en wat bleek… Het waren niet eens beelden van haar liefje Efrain die zich misdroeg, het waren gewoon leuke beelden waar de presentatrice Monica Geuze op vertelde dat de meiden op date gingen. Hoewel Aylin nog kort getroost werd door Donna en Delphine moesten zij daarna wel glimlachen, omdat ze het verdriet van Aylin nog al overdreven vonden… And we have to admit het huilen van Aylin zag er in onze ogen toch echt wel slecht geacteerd uit…

“Succes met je soa’s”

Het lachen van Delpine schoot Efrain dus in helemaal in het verkeerde keelgat tijdens de laatste aflevering van Temptation Island en daarom schrijft hij voor haar op zijn Instagram Stories nu: “Dat Delphine de hele tent sloopt als een dier en Aylin haar toen kwam troosten. En wanneer Aylin een paniekaanval krijgt, kan Delphine haar lach bijna niet inhouden!? Ook al had Aylin nog niets gezien van het fotolijstje, heb een beetje respect. Laat mij niet verder praten… Succes met je soa’s” Oh my gosh, deze heftige reactie van Efrain hadden wij echt niet verwacht. Vooral de uitspraak succes met je soa’s vinden wij nogal onnodig, want ook al is Delphine misschien vreemdgegaan. Aylin had natuurlijk niet zo overdreven nep hoeven reageren… Dit bevestigt voor ons dan ook alleen maar weer dat Efrain en Aylin alleen maar met Temptation Island 2021 meedoen voor de fame!

Efrain en Delphine Temptation Island 2021

Bron: Instagram @efrainbalochie

Aylin reageert op nep huilen

Ook Aylin heeft ondertussen op de beschuldigingen dat zij nep aan het huilen was gereageerd en deelt via haar Instagram Stories: “Het moment dat een slang je aanvalt, heb je een automatische reactie en dit gebeurt ook met trauma’s. De tablet triggerde mijn trauma’s extreem. Eigenlijk wat je hier half te zien krijgt, is gewoon een paniekaanval. Als je je afvraagt waar mijn tranen zijn (aangezien ik wel helemaal aan het trillen was); daarvoor moet je niet bij mij zijn. Ik praat nooit over mijn verleden en kies hier bewust voor. Maar ik denk dat het allemaal niet zo om te lachen is…” Daarnaast vertelt de girl ook dat zij niet kan begrijpen dat Delphine haar lach niet kon houden toen zij een paniekaanval kreeg: “Ik heb dan liever dat je me niet troost of gewoon real met mij bent.” Heftig!

Meer weten over de juice van Temptation Island? Lees dan ons artikel over de laatste ontwikkelingen van het programma! 

Efrain en Delphine temptation island 2021

Bron: Instagram @aylinhayret