News

Hebben Tony Junior en Julia nog contact na De Bachelor 2021?

Julia uit De Bachelor 2021 had het na de breuk met Tony Junior best zwaar en dat was tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor ook wel te zien… Nu vertelt de girl hoe zij de breuk heeft ervaren!

Breuk Tony Junior en Julia na De Bachelor 2021

Toen Julia het hart van Tony Junior veroverde tijdens de finale van De Bachelor zag alles er rooskleurig uit voor de twee, maar helaas was alles minder waar, want vier weken na het programma dumpte hij de girl alweer. Met als reden dat hij de druk van heel Nederland niet aan kon… Tijdens de reünie-aflevering van De Bachelor was natuurlijk al te zien, dat Julia er erg aangedaan van was, maar nu doet Julia haar verhaal aan Shownieuws en vertelt de girl dat het liefdesverdriet haar zwaar viel: “Het voelde toch een beetje alsof Tony recht op mijn hart ging staan.” Hoe sneu… Verder vertelt Julia dat ze door De Bachelor wel een leuke vriendinnengroep heeft overgehouden en erg uit haar comfort zone is gestapt, dus was het programma voor haar gelukkig niet voor niks! 

Hebben Tony Junior en Julia nog contact?

Tony Junior en Julia uit de Bachelor 2021 hebben op dit moment helemaal geen contact meer met elkaar. Dat is niet zo gek, want als we de gossip mogen geloven heeft Tony het natuurlijk super druk met zijn nieuwe Julia, ook wel bekend als Julia Bouwmeester. Of Julia Bouwmeester en Tony echt een relatie hebben is nog niet bekend, maar als wij de beelden van Reality FBI op Instagram zien is het voor ons wel heel erg voor de hand liggend… Julia Sinning heeft nog geen nieuwe vriend, maar wij hopen dat de girl snel weer heel gelukkig in de liefde wordt met een man die niet op haar hart gaat staan!

Bron: Love RealityBeeld: RTL, Tom Cornelissen