News

Wacht even: zijn Shani en Davey uit Ex On The Beach tóch weer samen?

De relatie van Davey en Shani uit Ex On The Beach gaat niet over rozen. Het ging de laatste tijd al niet zo goed met de relatie, dus ze hadden er een punt achter gezet. Tóch zijn ze nu weer samen op Stories gespot… Snap jij het nog?!

Ex on the Beach: Shani en Davey 

Shani en Davey leerden elkaar kennen tijdens Ex On The Beach Double Dutch. Davey kwam hier als ex van Jørney uit het water, maar al snel had ‘ie meer oog voor Shani. Er onstond een gepassioneerde relatie, ook na het programma. De twee waren in het begin van hun relatie super verliefd op elkaar en hadden dan ook samen een huis gekocht en samen een couple tattoo gezet. Maar de afgelopen weken ging het helemaal niet goed en dus namen Shani en Davey een break van hun relatie. Davey schreef op zijn Instagram Stories. “Via deze weg wil ik zeggen dat het tussen mij en Shani over is. We hebben mooie tijden meegemaakt, maar hier stopt het uiteindelijk.” Sneu. Helaas was er verder nog niks over de breuk bekend en ook had Davey zijn Instagram story snel verwijderd, net zoals zij beiden alle foto’s samen van Instagram af hebben gehaald!

Zijn Davey en Shani uit Ex On The Beach weer samen?

Maar niets is wat het lijkt, want sinds vandaag zijn de twee weer Stories aan het maken samen! Zo zie je op Instagram dat de twee samen zijn gaan bowlen en ook staan er alweer hartjes bij foto’s die ze van elkaar maken. Ook heeft Shani nog steeds de naam van Davey in haar bio staan, mét een hartje….

Bron: GraziaBeeld: MTV