Lifestyle

Who knew: scheten laten is goed voor je relatie

Een scheet laten in het bijzijn van je vriend of vriendin is iets wat vrouwen niet zo snel doen. We voelen ons vaak ongemakkelijk en zijn bang dat onze partner dit vies vindt. Toch is scheten laten heel normaal en zelfs goed voor je relatie. Dat lucht op!

Taboe

Scheetjes, ruften, poepies, hoe je het ook noemt, een scheet moet iedereen wel eens laten. En maar goed ook, want het ophouden ervan kan voor flinke buikpijn zorgen. Toch zit er een grote taboe op scheten laten en dan vooral in het bijzijn van je vriend of vriendin. Maar die tijd is nu voorbij, want scheten laten is juist gezond voor je relatie!

Scheten met z’n twee

Uit een enquête onderzoek van Mic blijkt dat de meeste vrouwen twee tot zes maanden wachten met het laten van een scheet en 7 procent nooit scheten laat bij hen/haar partner. Maar: waarom is scheten laten dan zo goed voor je relatie? Die stank kan niet heel romantisch zijn, toch?

De deelnemers van de enquête werd gevraagd waarom ze scheten lieten bij hun lief, wat blijkt? Scheten zijn grappig en houden de relatie humoristisch. Als je kan lachen om elkaars vieze scheten, begrijp je elkaars humor en worden die scheetjes ook wat minder akward. Dus lekker laten gaan die scheet dames!  

Lees ook:

11 Irritante dingen die alle vriendjes doen

Dit is de reden waarom sommige scheten stinken en anderen niet