News

Spotted: hier kun je schommelen aan de grachten in Amsterdam

Tijdens een dagje Amsterdam met jouw vriendinnen moet je deze nieuwe hotspot echt checken, je kunt hier namelijk schommelen aan de gracht midden in Amsterdam! Dat klinkt toch als een droom?

Schommelen aan de gracht in Amsterdam

De meeste hotspots zoals het Rijksmuseum of het Vondelpark zal je in Amsterdam nu wel gezien hebben, maar wedden dat je nog nooit bent gaan schommelen aan de grachten? De schommel zit op de Elegantiersgracht, voor de winkel Ragtime Vintage Sauce op nummer 217. Als we de TikToks over deze nieuwe schommel mogen geloven, is het echt een must om met zijn tweeën deze hotspot te bezoeken, want als je alleen gaat, is er een grote kans dat je niet meer van de schommel afkomt. En boven de gracht blijven hangen wil je echt niet!

@iuliabatrineanu

##fypage ##fyp ##amsterdam ##traveltips ##traveltiktok ##travelling ##amsterdamcity

♬ sonido original – Moonxwonder

11 hotspot terrassen in Amsterdam waar jij en je besties dit najaar heen moeten

Houdt rekening met de buurtbewoners

Schommelen aan de gracht in Amsterdam is natuurlijk heel erg gaaf en perfect voor een fotoshoot voor jouw Instagram, maar houdt ook een beetje rekening met de buurtbewoners tijdens jouw bezoekje aan de schommel. Zo hangt er naast de schommel dan ook een briefje waar de buurtbewoners op vragen niet te gillen tijdens het schommelen en na het gebruik de schommel weer aan de lantaarnpaal te hangen. Niet zulke grote eisen, maar wel heel netjes om even rekening mee te houden tijdens jouw bezoekje, right?

Maak er een dagje Amsterdam van

Aangezien de schommel midden in het centrum van Amsterdam ligt kun je jouw bezoekje super leuk combineren met een dagje shoppen of cultuur snuiven in een van de leuke musea’s die de stad te bieden heeft. Zoals het Rijksmuseum, het Moco Museum of het Tropenmuseum. Trommel jouw vriendinnen op, want dit klinkt als een hele leuk dag, meiden!

@iuliabatrineanu

Reply to @hmmmnustiu

♬ Can’t Help Falling In Love – Kina Grannis

Beeld: IStock