Food

Zo maak je een Baileys Red Velvet Cupcake Martini cocktail met maar 3 ingrediënten!

Een martini cocktail met de smaak van red velvet cake? Yes! Voor alle red velvet lovers hebben we het ideale herfstdrankje gevonden. Zo maak je deze overheerlijke Baileys Red Velvet Cupcake Martini cocktail. 

Dit is de Baileys Red Velvet Cupcake Martini cocktail

Wie zegt dat cocktails alleen in de zomer kunnen? Een kruidige cocktail met een warme smaak is juist ideaal voor het najaar terwijl je met een dekentje op de bank zit. Red velvet kruidnoten erbij, voetjes omhoog en genieten van je drankje. Dit is het recept voor de Baileys Red Velvet Cupcake Martini cocktail met maar drie ingrediënten. 

Meer red velvet? Check hier hoe je red velvet drip cake maakt, red velvet truffels of natuurlijk red velvet cupcakes. En van deze red velvet Halloween taart wil je zéker een hapje (of eigenlijk: een groot stuk! Of twee…)

Dit heb je nodig voor de Baileys Red Velvet Cupcake Martini cocktail 
♥ 100 ml Baileys Red Velvet Cupcake
♥ 50 ml wodka
♥ witte chocolade (gesmolten)

1. Pak je martiniglazen uit de kast en zet neer op het aanrecht. Smelt wat witte chocolade au bain-marie in een pannetje.
2. Hou je glazen op de kop en dip de rand van de glazen een klein beetje in de gesmolten witte chocolade. Daarna zet je ze weer rechtop en laat je ze even afkoelen.
3. Pak je cocktailshaker en voeg 100 ml Baileys Red Velvet Cupcake en 50 ml wodka samen. Als je wilt kun je ook nog ijsblokjes toevoegen. Schudden maar!
4. Giet de Baileys Red Velvet Cupcake Martini cocktail in de glazen en serveer. Proost!

 
Bron: favorflav.comBeeld: Baileys/favorflav